antalyanakli146Avatar border
TS
antalyanakli146
Evden Eve Nakliyat Antalya Fiyatları Nedir
Antalya da yaşayan biri olarak bugüne kadar taşınma ihtiyacım hiç olmamıştı. Fakat yaşadığım evi satarak yeni eve taşınmam gerekince taşınma şirketi bulmak zorunda kaldım. Çünkü 40 yıldır yaşadığım evde eşyalar öyle birikmişti ki kendi kendime taşınabilme imkânı yoktu.
Bunun üzerine evden eve nakliyat Antalya şirketleri ve fiyatları hakkında araştırmaya başladım. Bir uygulama aracılığıyla birkaç nakliye şirketiyle görüşerek fiyat teklifi aldım. en düşük fiyat teklifi veren bir evden eve nakliye şirketiyle anlaşarak taşınacağım güne kadar kırılacak eşyaları paketlemeye başladım. Kutular ve kolilere koyduğum mutfak gereçleri ve cam olanların kutusunun üzerine "dikkat kırılacak eşya" yazarak önlem almaya çalıştım.
Fakat taşınma için anlaştığımız gün geldiğinde, nakliye firması gelmedi! Arayıp neden gelmediklerini sorduğumda unuttuklarını söylediler. Eğer istersem bir sonraki gelebileceklerini söylediler. Şaka gibi ya!
Ertesi gün, önceden taşınan bir komşumun tavsiyesi ile evden eve nakliyat Antalya şirketi ile görüşerek evimi taşımalarını istedim. evden eve nakliyat antalya fiyatları ile ilgili şirket yetkilileri, eşyalarıma ve oturduğum binanın koşullarına bakmak için evime gelerek ücretsiz bir keşif yaptılar. Yeni taşınacağım evin durumuna da bakarak fiyat teklifi sundular. Sundukları fiyat ilk anlaştığım nakliye şirketinden biraz daha yüksekti. Ama gerçekten bana profesyonel bir izlenim verdikleri için kabul ettim.
Kabul ettiğime de pişman olmadım. Anlaştığımız gün ve saatte gelerek, ev taşımayı gerçekten profesyonel bir şekilde yaptılar. Sorunsuz taşıma için hepinize çok teşekkürler, evden eve nakliyat antalya şirketi Antalyalı Nakliyat ve çalışanları. Artık soranlara sadece sizi tavsiye ediyorum.

0
106
0
GuestAvatar border
Komentar yang asik ya
GuestAvatar border
Komentar yang asik ya
Komunitas Pilihan