CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Hobby / Buku /
kumpulan lagu happy asmara
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5eec7fd7b41d303bfd7bf101/kumpulan-lagu-happy-asmara

kumpulan lagu happy asmara


Happy Asmara - Sambel Terasi
Lirik


Tresnomu sederhana, nggarai 'ku semakin cinta
Ibarat sambel terasi, ra mbejaji tapi nagihi

Tresnomu sederhana, nggarai 'ku semakin cinta
Ibarat sambel terasi, ra mbejaji tapi nagihi

Tresnoku moh ilang, cukup ning kowe, sayang
Ojo ning endi-endi, bakale kita rabi
Mantepno atimu, selalu sayang kamu, oh, bebeku

Uwis tak syarati nggawe kalung ati
Minongko bukti tresnoku iki
'Ku parkir cintamu di dalam hatiku hanya namamu

Tresnomu sederhana, nggarai 'ku semakin cinta
Ibarat sambel terasi, ra mbejaji tapi nagihi

Tresnoku moh ilang, cukup ning kowe, sayang
Ojo neng endi-endi, bakale kita rabi
Mantepno atimu, selalu sayang kamu, oh, bebebku

Uwis tak syarati nggawe kalung ati
Minongko bukti tresnoku iki
'Ku parkir cintamu di dalam hatiku hanya namamu

Tresnoku moh ilang, cukup ning kowe, sayang
Ojo neng endi-endi, bakale kita rabi
Mantepno atimu, selalu sayang kamu, oh, bebebku

Uwis tak syarati nggawe kalung ati
Minongko bukti tresnoku iki
'Ku parkir cintamu di dalam hatiku hanya namamu
'Ku parkir cintamu di dalam hatiku hanya namamu



HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO
Lirik




Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase



HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE
Lirik


Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu

Sampai tiba waktu yang 'ku nanti
'Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalane

Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihanmu
Mending 'tak ikhlasno
Daripada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sampai tiba waktu yang 'ku nanti
'Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalane

Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihanmu
Mending 'tak ikhlasno
Daripada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sampai tiba waktu yang 'ku nanti
'Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalane

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalane

Wes, wes, we, cukup mending balik kanan wae



Happy Asmara - Dalan Liyane
Lirik


Sopo sing kuat nandang kahanan?
Sopo sing ora kroso kelangan?
Ditinggal pas sayang-sayange
Pas lagi jeru-jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo?
Sopo sing atine ora loro?
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yo wes ben tak lakoni
Nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem, esuk tekan sonten
Mergo sadar diri
Kulo dudu sinten-sinten

Yo wes ben mung tak pendem roso
Sing ono ning njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten
Maturnuwun

Yo wes ben tak lakoni
Nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem, esuk tekan sonten
Mergo sadar diri
Kulo dudu sinten-sinten

Yo wes ben mung tak pendem roso
Sing ono ning njero dodo
Wekas, tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten
Maturnuwun

Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten
Maturnuwun



Happy Asmara - Tatu
Lirik


Senajan kowe ngilang
Ra biso tak sawang
Nanging ning ati tansah kelingan
Manise janji-janjimu kui nglarani ati

Senajan aku loro
Ning seh kuat nyonggo
Tatu sing ono dodo
Perih rasane, yen eling kowe, angel tambane

Opo aku salah
Yen aku cerito opo anane
Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu piye tenane

Opo aku salah
Yen aku kondho opo anane
Ceritane tresno
Naliko mbiyen aku lan kowe

Senajan aku loro
Ning seh kuat nyonggo
Tatu sing ono dodo
Perih rasane, yen eling kowe, angel tambane

Opo aku salah
Yen aku cerito opo anane
Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu piye tenane

Opo aku salah
Yen aku kondho opo anane
Ceritane tresno
Naliko mbiyen aku lan kowe

Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu sing tak rasakne





Sepine Wengi ~ Happy Asmara
Lirik


Saiki kowe ono ngendi?
Tekomu tanpo semayan, lungamu tanpo pamitan
Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedungo
Mugo awakmu ning kono biso bahagio
Aku ra bakal dolanan sing jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran?
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki kowe ono ngendi?
Tekomu tanpo semayan, lungamu tanpo pamitan
Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedungo
Mugo awakmu ning kono biso bahagio
Aku ra bakal dolanan sing jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran?
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki kowe ono ngendi?
Tekomu tanpo semayan, lungamu tanpo pamitan
Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedungo
Mugo awakmu ning kono biso bahagio
Aku ra bakal dolanan sing jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati




Happy Asmara - Aku Tenang 
Lirik


Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun, tresnomu mung kanggo aku

Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun, tresnomu mung kanggo aku

Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang




Happy Asmara - Perlahan
Lirik


Memang salahku
Terlalu dingin denganmu
Terlalu mendiamkanmu
Kau yang selalu memperhatikanku
Dan sebenarnya aku juga begitu
Maafkanku yang selalu membuatmu
Terlalu lama menunggu
Hingga akhirnya kau pergi tinggakan aku
Perlahan engkau pun menjauh dari diriku
Melupakan semua yang tlah terjadi
Jika harus meninggalkan diriku untuknya
Tak rela...
Kau denganya...
Memang salahku
Terlalu dingin denganmu
Terlalu mendiamkanmu
Kau yang selalu memperhatikanku
Dan sebenarnya aku juga begitu
Maafkanku yang selalu membuatmu
Terlalu lama menunggu
Hingga akhirnya kau pergi tinggalkan aku
Perlahan engkau pun menjauh dari diriku
Melupakan semua yang tlah terjadi
Jika harus meninggalkan diriku untuknya
Tak rela...
Perlahan engkau pun menjauh dari diriku
Melupakan semua yang tlah terjadi
Jika harus meninggalkan diriku untuknya
Tak rela...
Kau denganya




Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang
Lirik


Masih membasah luka
Yang dulu pernah kau cipta
Kau sayat kembali di atas derita lama

Tak pernah menjadi impian
Dan hitam bukanlah harapan
Mengering airmata, mengenang percintaan
Yang kini tinggal igauan

Masih segar diingatan, kenangan kita bersama
Cinta yang telah berlalu, 'ku simpan jadi sejarah
Biarlah 'ku jalani lara, biarlah 'kan 'ku telan duka
Semoga kau mengerti, tak pernah 'ku restui kepergian dirimu
Sungguh menyayat hati

Benar kata pujangga
Selasih 'ku sangka mayang, mayang 'ku sangkakan daun selada
Orang benci 'ku sangka sayang
Namun diri tak merasa, tetapi apakah daya? oh

Kenang-kenanglah aku, sayang
Rinduilah aku dalam ingatanmu
Yang telah tinggalkan 'ku selama ini
Jauh mengejar mimpi yang tiada pasti

Biar hujan datang berturun
Takkan tawar rasa lautan cinta
'Ku khayalkan kasihmu mengekalkan rasa
Kiranya gerimismu tawarkan lautan

Benar kata pujangga
Selasih 'ku sangka mayang, mayang 'ku sangkakan daun selada
Orang benci 'ku sangka sayang
Namun diri tak merasa, tetapi apakah daya? oh

Kenang-kenanglah aku, sayang
Rinduilah aku dalam ingatanmu
Yang telah tinggalkan 'ku selama ini
Jauh mengejar mimpi yang tiada pasti

Biar hujan datang berturun
Takkan tawar rasa lautan cinta
'Ku khayalkan kasihmu mengekalkan rasa
Kiranya gerimismu tawarkan lautan

Kenang-kenanglah aku, sayang
Rinduilah aku dalam ingatanmu
Yang telah tinggalkan 'ku selama ini
Jauh mengejar mimpi yang tiada pasti

Biar hujan datang berturun
Takkan tawar rasa lautan cinta
'Ku khayalkan kasihmu mengekalkan rasa
Kiranya gerimismu tawarkan lautan




Happy Asmara - Rela Demi Cinta
Lirik


Perih rasa hati tersiksa
Memendam rindu padamu, aku merana
Teramat sukar 'tuk melupakan
Bayangan kasihmu, cintaku

Sampai kapan dapat 'ku tahan?
Terlanjur besar cinta dan impian
Harapan hidup bersamamu
Mungkinkah 'kan nyata?

Angin, bisikkan padanya
Kasih dan sayang untuk cintanya

Walaupun terbentang jarak di antara kita
'Ku rela demi cinta, 'ku setia menerima
Biarpun walau hanya sekedar lewat maya
Semoga impian cinta kita jadi nyata

Perih rasa hati tersiksa
Memendam rindu padamu, aku merana
Teramat sukar 'tuk melupakan
Bayangan kasihmu, cintaku

Sampai kapan dapat 'ku tahan?
Terlanjur besar cinta dan impian
Harapan hidup bersamamu
Mungkinkah 'kan nyata?

Angin, bisikkan padanya
Kasih dan sayang untuk cintanya

Walaupun terbentang jarak di antara kita
'Ku rela demi cinta, 'ku setia menerima
Biarpun walau hanya sekedar lewat maya
Semoga impian cinta kita jadi nyata

Walaupun terbentang jarak di antara kita
'Ku rela demi cinta, 'ku setia menerima
Biarpun walau hanya sekedar lewat maya
Semoga impian cinta kita jadi nyata




Happy Asmara - Menepi
Lirik


Mencintai dalam sepi dan rasa sabar mana lagi?
Yang harus 'ku pendam dalam mengagumi dirimu
Melihatmu genggam tangannya, nyaman di dalam pelukannya
Yang mampu membuatku tersadar dan sedikit menepi

Kau yang pernah singgah di sini
Dan cerita yang dulu kau ingatkan kembali
Tak mampu aku 'tuk mengenang lagi
Biarlah kenangan kita pupus di hati

Tak ada waktu kembali untuk mengulang lagi
Mengenang dirimu di awal dulu
'Ku tahu dirimu dulu hanya meluangkan waktu
Sekedar melepas kisah sedihmu

Mencintai dalam sepi dan rasa sabar mana lagi?
Yang harus 'ku pendam dalam mengagumi dirimu
Melihatmu genggam tangannya, nyaman di dalam pelukannya
Yang mampu membuatku tersadar dan sedikit menepi

Tak ada waktu kembali untuk mengulang lagi
Mengenang dirimu di awal dulu
'Ku tahu dirimu dulu hanya meluangkan waktu
Sekedar melepas kisah sedihmu

Mencintai dalam sepi dan rasa sabar mana lagi?
Yang harus 'ku pendam dalam mengagumi dirimu
Melihatmu genggam tangannya, nyaman di dalam pelukannya
Yang mampu membuatku tersadar dan sedikit menepi

Mencintai dalam sepi dan rasa sabar mana lagi?
Yang harus 'ku pendam dalam mengagumi dirimu
Melihatmu genggam tangannya, nyaman di dalam pelukannya
Yang mampu membuatku tersadar dan sedikit menepi

Tersadar dan sedikit menepi
Tersadar dan sedikit menepi









GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di