CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Tech / ... / Audio & Video /
Tatu - didi kempot cover akustik lirik
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5ecee1764601cf6dfc639711/tatu---didi-kempot-cover-akustik-lirik

Tatu - didi kempot cover akustik lirik

Didi Kempot - Tatu - Acoustic Guitar Cover - Lirik.



Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati
Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane
Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane
Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe
Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane
Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane
Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

-------------------------------------------------------------
Dee Saputra (IG) : @hallodee

Kami harap konten kami dapat membuat para homo ludens terhibur dengan sebenar-benarnya.\m/


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di