CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Story / Heart to Heart /
Halah Embuh Lah...
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5ec126fa7e3a720ba33ec5f3/halah-embuh-lah

Halah Embuh Lah...

Aku iki sakjane wong gaptek.
Ora pati paham karo sing jenenge gadget.
Dasare wong ora nduwe, tambah-tambah anggonku gaptek.
Aku duwe hp android wae mergo diwenei adhiku. Kuwi wae mergo aku dadi PPS Pemilu, kudu duwe WA.
Yen ora ngono iku, mungkin saklawase aku ra bakal ngerti KASKUS iki.
Mergo duwe hp android ecek-ecek, aku biso mulai browsing2 opo wae sing dak senengi.
Sabanjure aku banjur kenal karo kaskus forum iki. Mulaine mergo aku moco sfth.
Banjur aku download aplikasi kaskus iki.
Jebule, neng kene aku nemu panggonan kanggo nyalurke hobiku nulis. Senajan mung nulis-nulis ora nggenah, ananging atiku wis marem.

Kawit jaman sekolah, aku pencen seneng nulis. Ning yo ming nulis mergo seneng wae.
Hobiku sakliyane nulis, yo moco.
Opo maneh aku nemu cerita dewasa, wis nyethuk moco kuwi...emoticon-Ngakak

Ono sing seneng moco sing koyo ngono iku pora?
Ngaku wae lah...
Tinimbang nonton film 3gp, aku mending moco crito wae.
Luwih iso berimajinasi...emoticon-Wakaka

Lah...aku ki nulis opo to iki? Jian ora nggenah babar pisan.
Yo iki mergo aku keranjingan nulis.
Opo wae tak tulis.
Sing ra seneng rasah nesu...nek nesu tak uncali boto emoticon-Blue Guy Bata (L)
emoticon-Ngakak

Sing mesti opo sing neng pikiranku tak tulis.
Koyo saiki, aku nulis nganggo boso jowo. Ben dho ra paham...emoticon-Ngakak

Mengko yen dho ndelok, lak njur misuh-misuh ra karuan...

Iso ono sing post komen ngunek-unekke aku.....
Wis ra popo. Resiko artis.....emoticon-Ngakak

Sing penting eksis....emoticon-Hammer2

Wis ah...dadi nglantur ra karuan.
Soyo ndodro...
Tak turu wae lah...
Sing arep misuh....ndang misuho.....emoticon-Ngakak
profile-picture
profile-picture
profile-picture
putramelankolis dan 11 lainnya memberi reputasi
Diubah oleh beqichot
Halaman 1 dari 2
roaming emoticon-Gila
profile-picture
beqichot memberi reputasi
Lihat 2 balasan
Jadi intinya yang di tulis beqichot jones burik ini gak beda jauh sama thread sebelumnya, kenal sfth terus jadi suka h2h dan kaskus

Terus aja bikin thread seperti itu sampai kaskus di lockdown

emoticon-Blue Guy Bata (L)

Halah Embuh Lah...
profile-picture
profile-picture
profile-picture
aryanti.story dan 3 lainnya memberi reputasi
Lihat 3 balasan
profile-picture
profile-picture
aryanti.story dan beqichot memberi reputasi
Lihat 3 balasan
Sak karep mu cot

Aku yo ra genah

emoticon-Leh Uga
profile-picture
beqichot memberi reputasi
Lihat 1 balasan
Quote:


Heh jawir Miskin emoticon-Smilie
profile-picture
profile-picture
combustor dan beqichot memberi reputasi
Pejwan diamankan emoticon-Cool

tolong bantu nubi artikan maksud tujuan TS dong,
sumpah gue ga paham
emoticon-Hammer2
profile-picture
profile-picture
profile-picture
aryanti.story dan 2 lainnya memberi reputasi
Diubah oleh princebanditt
Lihat 1 balasan
aku gak dong lur
profile-picture
beqichot memberi reputasi
Lihat 1 balasan
indonesia = jawa
kami sisanya cuma numpang
profile-picture
profile-picture
cewieClown dan beqichot memberi reputasi
Lihat 1 balasan
iki opo?

ra mudeng
profile-picture
profile-picture
Mbahjoyo911 dan beqichot memberi reputasi
Lihat 1 balasan
ora jelas
profile-picture
beqichot memberi reputasi
Lihat 1 balasan
trit t1t1dh, ga ngerti blas gw.. emoticon-Hammer (S)
profile-picture
beqichot memberi reputasi
Lihat 1 balasan
untung aku paham
profile-picture
beqichot memberi reputasi
Lihat 3 balasan
gue tau maksudnya tapi gak tau membalasnya
profile-picture
beqichot memberi reputasi
Lihat 1 balasan
'Kowe ora iso mlayu saka kesalahan Ajining diri ana ing lathi'
profile-picture
profile-picture
penyukabiru dan beqichot memberi reputasi
Diubah oleh ababil.banget
Lihat 3 balasan
gk ngerti emoticon-Frown
profile-picture
beqichot memberi reputasi
Lihat 1 balasan
nah gini dong... curhstnya lucu2
profile-picture
beqichot memberi reputasi
Lihat 1 balasan
Quote:


Ane jg gak tau.. ane tertarik aja klo liat orang ngomong bahasa jawa ekspresif bangetemoticon-Leh Uga
profile-picture
beqichot memberi reputasi
Diubah oleh anakjahanam721
Lihat 1 balasan
Halah Embuh Lah...
profile-picture
profile-picture
profile-picture
aryanti.story dan 2 lainnya memberi reputasi
Lihat 1 balasan
loss ae pak de peh nulis sak karep mu penting ra sara lan ra hoaq.hoaq ki bso jowo ne opo yo pakde?😁😁😁
profile-picture
profile-picture
Mbahjoyo911 dan beqichot memberi reputasi
Lihat 2 balasan
Quote:


wealah.. jebule seneng moco cerita en*ro ngono kui to...
emoticon-Cape d... emoticon-Cape d...
profile-picture
profile-picture
aryanti.story dan beqichot memberi reputasi
Lihat 3 balasan
Halaman 1 dari 2


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di