CARI
KATEGORI
KATEGORI
Informasi! Baca info terupdate seputar virus corona di sini
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
(5.9 MB) Download Lagu Via Vallen Dalan Liyane MP3 Gratis + LIRIK
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e6af4349a972e58475d0861/59-mb-download-lagu-via-vallen-dalan-liyane-mp3-gratis--lirik

(5.9 MB) Download Lagu Via Vallen Dalan Liyane MP3 Gratis + LIRIK

=============>>>> DOWNLOAD FILE<<<==============

Bila kamu mengunduh lagu Via Vallen - Dalan Liyane ( C0VER VIA VALLEN ) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen - Dalan Liyane ( C0VER VIA VALLEN ) wapka stafaband metrolagu ilkpop matikiri wallkpop planetlagu belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen, kamu juga bisa mendownload secara legal di Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen - Dalan Liyane ( C0VER VIA VALLEN ) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati



GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di