CARI
KATEGORI
KATEGORI
Informasi! Baca info terupdate seputar virus corona di sini
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
(5.0 mb) Download Lagu Happy Asmara Tatu MP3 Gratis + LIRIK
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e6195928d9b17662b4cf8a4/50-mb-download-lagu-happy-asmara-tatu-mp3-gratis--lirik

(5.0 mb) Download Lagu Happy Asmara Tatu MP3 Gratis + LIRIK


===>>> happy tatu mp3 <<=======


====> DOWWNLOAD FILE <<====


Download lagu Happy Asmara - Tatu Mp3 , Download lagu Happy Asmara full album Single 2020 Mp3 , Download Kumpulan lagu Happy Asmara Terbaru Stafaband wapka planetlagu metrolagu ilkpop matikiri wallkpop Gratis , Dukung musik Happy Asmara dengan cara beli musik digital di spotify itunes dan lain lain, lirik lagu Happy Asmara - Tatu terjemahan , video mv Happy Asmara Tatu

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe




GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di