CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
Download Lagu Happy Asmara-Dalan Liyane + Lirik [3,8MB]
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e43ccae4601cf71bf7f4d62/download-lagu-happy-asmara-dalan-liyane--lirik-38mb

Download Lagu Happy Asmara-Dalan Liyane + Lirik [3,8MB]

Download Lagu Happy Asmara-Dalan Liyane + Lirik [3,8MB]

Downloadlagu Happy Asmara – Dalan Liyane MP3 dapat kamu download secara gratis di BukitLagu. Details lagu Happy Asmara – Dalan Liyane bisa kamu lihat di tabel, untuk link download beserta lirik lagu Happy Asmara - Dalan Liyane berada dibawah.


Lirik Lagu Happy Asmara – Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandang kahanan

Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang-sayange

Pas lagi jeru-jerune

Kowe milih dalan liyane

Sopo seng kuat di tinggal lungo

Sopo seng atine ora loro

Tenanan seng wes tak lakoni

Tak simpen neng njero ati

Dewe wes radadi siji

Yowes ben lakoni nganti

Sak kuat kuate ati

Pesenku mong siji seng ati-ati

Isoku mung mendem

Esuk tekan sonten

Mergo sadar diri

Kulo dudu sinten-sinten

Yowes ben mung tak pendem roso

Seng ono neng njero dodo

Tetep tak dungokno

Mugo urip mulyo

Isoku mung nyuwun mugo ora getun

Cekap semanten maturnuwun

Yowes ben lakoni nganti sak kuat kuate ati

Pesenku mong siji seng ati-ati

Isoku mung mendem esuk tekan sonten

Mergo sadar diri kulo dudu sinten-sinten

Yowes ben mung tak pendem roso

Seng ono neng njero dodo

Tetep tak dungokno

Mugo urip mulyo

Isoku mung nyuwun mugo ora getun

Cekap semanten maturnuwun

Isoku mung nyuwun mugo ora getun

Cekap semanten maturnuwun





GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di