CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
[8,4MB] Download lagu Happy Asmara-Tak Lalekne Kowe + Lirik
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e43cba48d9b17263250f20f/84mb-download-lagu-happy-asmara-tak-lalekne-kowe--lirik

[8,4MB] Download lagu Happy Asmara-Tak Lalekne Kowe + Lirik

[8,4MB] Download lagu Happy Asmara-Tak Lalekne Kowe + Lirik

Downloadlagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe MP3 dapat kamu download secara gratis di BukitLagu. Details lagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe bisa kamu lihat di tabel, untuk link download beserta lirik lagu Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe berada dibawah.



Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe
salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai
 
dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe
 
lilio tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti
 
salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai
 
dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe
 
lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti
 
lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

Diubah oleh fkhrymdhn


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di