CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
https://gratislagump3z.com/music/search/happy-asmara-matur-nuwun.html
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e3e2b2d82d495182f580f8d/https--gratislagump3zcom-music-search-happy-asmara-matur-nuwunhtml

Happy Asmara - Matur Nuwun

Lirik Lagu Happy Asmara - Matur Nuwun 

walau memang tak harus memiliki
namun rindu ini sakit sekali
nyatane wes ora sejalan, kowe ninggalke aku
aku ra nyongko, aku ra ngiro

walau hati hancur bertubi-tubi
mendengar cintamu yang telah pergi
ngakune sebatas kekancan, kowe ngapusi aku
aku rapopo, kudu tak terimo

Link Download => Happy Asmara - Matur Nuwun

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakne tresno wes rampung
pun cekap s-m-nten, nderek langkung

walau hati hancur bertubi-tubi
mendengar cintamu yang telah pergi
ngakune sebatas kekancan, kowe ngapusi aku
aku rapopo, kudu tak terimo

matur nuwun wes gelem ngabari undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali
janur kuning sing uwes melengkung nandakne tresno wes rampung
pun cekap s-m-nten, nderek langkung

wes biasa disakiti, wes biasa loro ati
ibarate langit mendung aku wes nyiapke payung
ilat tanpo balung, tresnaku wes rampung

matur nuwun wes ngelarani sayang, saiki aku dewe
mung iso ndongakke langgeng selawase

matur nuwun wes gelem ngabari undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali
janur kuning sing uwes melengkung nandakne tresno wes rampung
pun cekap s-m-nten, nderek langkung

matur nuwun wes gelem ngabari undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali
janur kuning sing uwes melengkung nandakne tresno wes rampung
pun cekap s-m-nten, nderek langkung
Diubah oleh putrinisa131


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di