CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
(4.89 MB) Download Lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e2d2fd282d49502855a384a/489-mb-download-lagu-denny-caknan---sampek-tuwek

(4.89 MB) Download Lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek

(4.89 MB) Download Lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek

Link Download!
👇👇👇👇👇
DOWNLOAD DISINI

LIRIK LAGU
Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Hu-whoa-ah
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku, oh

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Gawe uripku, oh, mesem saben bengi


JANGAN LUPA DOWNLOAD LAGU-LAGU LAINNYA DI 👉 mp3legi.4webku.com


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di