CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
(5.08 MB) Download Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e2d2e939a972e1ecf13a197/508-mb-download-lagu-denny-caknan---sugeng-dalu

(5.08 MB) Download Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu

(5.08 MB) Download Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu

Link Download!
👇👇👇👇👇
DOWNLOAD DISINI

LIRIK LAGU
Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati sing mbok paringi
Ora tak baleni


JANGAN LUPA DOWNLOAD LAGU-LAGU LAINNYA DI 👉mp3legi.4webku.com


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di