alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / Entertainment / Movies /
A Hidden Life (2019) | Terrence Malick Latest Movie
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5d539c0c8d9b17655867fdc1/a-hidden-life-2019--terrence-malick-latest-movie

A Hidden Life (2019) | Terrence Malick Latest Movie

A Hidden Life (formerly titled Radegund) is a 2019 historical drama film written and directed by Terrence Malick, starring August Diehl, Valerie Pachner, with both Michael Nyqvist and Bruno Ganz in their final performances. The film depicts the life of Franz Jägerstätter, an Austrian farmer and devout Catholic who refused to fight for the Nazis in World War II. The film had its world premiere at the Cannes Film Festival in May 2019 and will be theatrically released in the United States on December 13, 2019.

A Hidden Life (2019) | Terrence Malick Latest Movie


Storyline
Austrian conscientious objector Franz Jägerstätter is imprisoned after refusing to fight for the Third Reich in World War II.

Release Date
May 19, 2019 (Cannes)
December 13, 2019

Studio
Fox Searclight Pictures

Director
Terrence Malick

Screenwriter
Terrence Malick

Cinematography
Jörg Widmer

Trailer
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!
NEW POSTER

A Hidden Life (2019) | Terrence Malick Latest Movie
Liat trailernya, bakalan epic sih ini drama-nya. Setelah the tree of life, filmnya berasa kurang sih.. emoticon-Ngakak (S)
Tapi yg ini, bau-baunya keren nih....
pengambilan gambarnya terrence malick ini emang khas banget. emoticon-Big Grin

sepanjang film bakalan say "what" berkali2 emoticon-Ngakak (S) karena bingung meaning yang pengen disampaiin itu apa. emoticon-Ngakak (S)
Diubah oleh james.gordon
terrence malick, auto film ngobrol ngobrol + close up camera..

yg ga betah liat orang ngobrol + liat close up wajah, minggat..
Quote:


The film had its world premiere at the Cannes Film Festival in May 2019 and will be theatrically released in the United States on December 13, 2019.
Quote:

kira-kira bakal tayang di bioskop Indo nggak ya, sepertinya bukan pasar film Indonesia emoticon-Traveller
rumornya film ini bakal make gaya film malick sebelum tree of life macem badlands, days of heaven, thin red line sebelum malick ketagihan pake gaya filmnya macem di tree of life, knight of cups, to the wonder. Cmiiw


GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di