alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / Sports / ... / Soccer & Futsal Room /
★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★
3.14 stars - based on 50 vote 5 stars 0 stars
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b5499fdde2cf2b91a8b4568/persib-bandung--bobotoh-kaskus

★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★ Season 2019

Tampilkan isi Thread
Halaman 174 dari 182
Balasan post maguro
@maguro Jigana orang malaysia si omid nazari emoticon-Ngakak
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
Balasan post rccola
Quote:


disidik2 mah nyak oge sih, siga org malaysia emoticon-Ngakak (S)

trio asing baru udah resmi diperkenalkan, ngan kiper baru kabarna batal gabung, krn tersandung masalah lama...
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
Balasan post maguro
@maguro

Saha euy kiper incaran persib?
Btw ni yg lokal gada yg di lepas ku abah obet?
profile-picture
profile-picture
Insomaniax dan hardcore_gorila memberi reputasi
Balasan post andozgandoz
Quote:


kelvan alfonsius gossip ti per-twitter-an mah, ngan eta batal ceunah, tersandung masalah lama...
profile-picture
profile-picture
Insomaniax dan hardcore_gorila memberi reputasi
Balasan post maguro
@maguro
Oalah tuwir tohh...kirain nyari 26 thn jugak emoticon-Big Grin
Syiippp nuhun lur
profile-picture
profile-picture
profile-picture
Insomaniax dan 2 lainnya memberi reputasi
soal kelfan, lainna baheula geus mediasi jeung viking borneo?
luka lama soek deui ieu teh.. eleuh-eleuh

geura dapet kiper anyar lah, bli made tos liwat peak na, aqil teuing laaah
pressure maen di persib emang gede meureunnya
beda ari di tim batur mah, kiper u20an geus dipercaya
profile-picture
profile-picture
Insomaniax dan hardcore_gorila memberi reputasi
Diubah oleh ggarama
Lihat 2 balasan
Balasan post ggarama
Pemain muda persib loba nu terlena, padahal tara maen jadi starter, termasuk si aqil logay, komo lamun di sorot kameramen khusus persib tv emoticon-Ngakak pang harepna, lmn maen pes pangharepna emoticon-Ngakak, tapi da pelatih fisik persib jeung kiper persib teu rada istimewa biasa wae matak eweh perkembangan, kiper diklat persib alus pas geus jadi maen di klub batur karek alus
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Persib krisis pelatih fisik nu alus, sabab Persib senior, Persib B, Persib u20 jareblog kabeh stamina na wkwkwk, u20 teu lolos ka babak selanjutna kwkwkw, loba PR sia manajemen loba teuink ngukut baturan deket, ari ka pemain asing langsung pecat, lamun model2 kawas kieu hese emoticon-Ngakak
profile-picture
profile-picture
profile-picture
Insomaniax dan 2 lainnya memberi reputasi
Diubah oleh rccola
Satria Tama teu jadi diambil emoticon-Confused

Ningali gosip ti IG mah bakalan ngambil Teja Paku Alam
profile-picture
profile-picture
Insomaniax dan hardcore_gorila memberi reputasi
Lihat 1 balasan
Balasan post ggarama
Quote:


-----------------------------------------------------

Attitude na goreng Wa, Nabil oge keuheuleun ka si ieu.
Rek ka Bandung teu pamit, ari geus di tolak di Bandung hayang balik ka Borneo emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin

Ka Bandung henteu ku Borneo ditajong emoticon-Big Grin

--------------------
Nu promo ti blitar united saha ware uy?
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
Balasan post hardi.satria
Nahhh...ane demenn nich...pemain muda berbakti...d panggil timna jg kan brrti lumanyun ni pemain emoticon-Salam Kenal
profile-picture
profile-picture
Insomaniax dan hardcore_gorila memberi reputasi
edan PSSI aya sanksi tambahan keur hariono..
bau bau na mah aya keneh mafia di PSSI.
profile-picture
profile-picture
hardcore_gorila dan Insomaniax memberi reputasi
Lihat 2 balasan
Balasan post Bangbunghideung
Sebenerna aneh sanksi larangan bermain gara2 pelanggaran keras di lapangan, sabab di luar teu kieu2 teuingn, ngan emang pssi boga peraturan sorangan kawas nu gelo ceuk si gusti rada pas di tanya mata najwa, aya si ratu tisha nu pernah menang beasiswa fifa angger ka indonesia jadi jelama belegug, si ratu tisha di usir jeung di sorakan pas penyerahan piala indonesia di makasar emoticon-Ngakak ,
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
Balasan post Bangbunghideung
wkwkwk..
kenbae waktuna babang Kim maen ahahahahaha..

Pengen cepet2 putaran 2, pengen liat trio asing baru gmn performanya..
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
Quote:


Tong mikiran nu jauh, di jero tim sorangan omean heula eta para petinggi sarua part of problems emoticon-linux
Blitar United legalitasna teu puguh, klub abal-abal. Kalah dibeuli ku Persib jaba langsung klaim jadi Bandung United padahal can bisa dipake nu akhirna logo na dilakban pas maen emoticon-Ngakak (S)
Ngaran na wajib Blitar United keneh nepika liga 2 beres, kecuali emang sarua jiga batur maksakeun teu taat aturan 🤭

Hariono disanksi? Bae lah asal digantina ku Dedi
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
Diubah oleh bosthree
Gening teu kahaja nonton latihan perdana 3 pemain asing si bojan masih keneh ngilu latihan emoticon-Turut Berduka, karunya tapi kumaha deui skeme pelatih,da emang bner si bojan teu cocok jeung si jupe tukang gugurugan
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
persib day, kuy TEKOR ah.
nu bener dapet nomor cantik telkomsel LOOP dan AS:

0822 18 323 323
0823 2020 7887

* pemenang tekor tidak dipungut biaya.
* pemenang tekor wajib testimoni di trid ini kalo barang sudah sampai.

* format jawaban tekor:
- skor dan pencetak gol pertama.
- kecuali nebak skor 0-0.
- yang jawab pertama bener, jadi pemenang.
- peserta tekor wajib quote postingan ini, tidak quote tidak sah.
- tekor minimal persib draw, kalah tidak sah.


* dilarang edit post, edit post tidak sah.
* batas posting terakhir tekor sebelum kick off.
* 1 id, 1 tekor.
* hanya untuk seru²an saja, biar greget.
* keputusan pemenang tidak dapat di ganggu gugat.

Go PERSIB Go
#PERSIBday
profile-picture
profile-picture
maguro dan yukikasep memberi reputasi
Lihat 3 balasan
Badak vs Maung
1 - 1
Gozali

Tapi tetep di doakeun meunang
Balasan post hardcore_gorila
Quote:




Badak 1 vs 1 Maung
Gozali

------
tetep ngadoakeun maung meunang
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
Balasan post hardcore_gorila
Badak lampung 1 VS 2 Persib Bandung
Esteban vizcara
.
.
.
Yakin menang ini mah
profile-picture
hardcore_gorila memberi reputasi
Halaman 174 dari 182


×
GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di