CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / ... / Nightlife & Events /
ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b5492adddd77057628b4568/all-new-jogja-night-life-salon-spa-massage-pijat-club-dan-lain-lain

ALL NEW JOGJA NIGHT LIFE (SALON, SPA, MASSAGE, PIJAT, CLUB, DAN LAIN LAIN)

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 168 dari 349
Quote:


emoticon-Smilie Saya nggak ingin memperpanjang keributan akibat postingan FR ane diatas. Mungkin kalo berkenan, kita bisa ketemuan di darat, kapan2 pas ane ada kesempatan ke Jogja. Biar suhu2 disini yakin siapa saya. Dan kita bisa bicara secara dewasa, untuk berbagi pengalaman hidup.

Salam hormat.
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
Menampilkan 1 - 0 dari 1 balasan
marai males, forum kok mbacoti postingan antar anggota. anggep wae rejekine wp ne oleh om2 royal selama wp tsb dikasih rate normal masih mau. hal kygtu ga serta merta langsung merusak harga kok. biasa aja bahasanya, oke lah mungkin njenengan gali paling sangar sak jogja, tp klo dlm forum ya tlg menghargai sesama, forum adem ayem, njogjani. suwun.
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
Menampilkan 1 - 0 dari 1 balasan
Quote:

Niate pij3t thok hu... Wis bacut mlebu, anane mung simbok2 kuwi... 😭
Quote:

Udah pernah ke Opt*** hu.. Ane gak cocok ama pij3tannya.. Kurang teknik.

Quote:

Wkwkwkkk bs ugo hu, nek ra kancane sing nduwe

Quote:

Quote:

Mbok di biasake quote, ben cetho kw wong 2 omong karo sopo?? Nek karo aku, saranku diwoco meneh tulisanku nang ngarep kae keseluruhan ojo sepotong sepotong, wes cetho welo welo aku muni ngono ki alesane opo

Quote:

emoticon-Wkwkwk emoticon-Wakaka
Diubah oleh kalengkrupukkkk
Quote:


Wow ono gali emoticon-Betty
Quote:


Yo ro awakmu kabeh. Enek wong royal koq kowe kabeh nesu malah ngegas emoticon-Najis (S)
Ngrusak rego jaremu? Opo nak tarip pijet & kenthu dadi mundak larang goro goro ono pelanggan sing royal? Mbok dipikir
Logikamu kui ngawur cah..
Hukum supply and demand le....
Nek goblog jok nemen nemen
Hu, ono seng wes tau ro d1ni soko muka buku (diinggriske) ra?
rasah quote qotan
kudune sing bersngkutan kroso
ribut goro gro rego temp?k
podo pdo tukang maksiat malah gelut
jinguk tnan

Subes

Subes subes NL jogya
Sungkem dari nubitol

Nubie salah satu senior dari nightlife kota lain
, kaget dgn nl jogya ini, byk berantem nya, tolong segera dibenahi drpd di closed

Ini saran nubie
1. Perbanyak kopdar, utk saling ketemu dan sharing sehingga dpt diketahui id yg aktif dan id jualan

2. Saling menghargai satu dgn lainnya, tdk setuju bole tp jgn berkata kasar atau merendahkan seperti goblok, ga punya duit dll

3. Be smart
- burung biru memang tarif wp mahal, WP itu buka harga lain lain di medsos, ya kl uang lebih ya silahkan, kl uang dieman eman ya nego saja, tdk usah takut nanti merusak pasaran dll, intinya adalah sesuaikan budget

- WP buka mahal ya cari WP lain, yg butuh duit byk koq subes, jd kita cow yg memegang kendali

Sekali lagi kurangi berantem, wes gede koq kayak anak kecil, lbh baik menambah temen daripada cari musuh

Semoga kedepan thread ini lebih baik dan awet
Quote:

Justru nek sauranmu ky ngene malah dadi ketok kw ki sing goblok, utek mu ra nyandak, ora sanggup nyerna opo sing tak sampeke nang ngarep, aku ki nang ngarep mbagi tarif dc dadi 3 kelas :
- pp/salon/spa abal abal
- spa tenanan / spa exlusive
- manuk biru
Ojo mok generalisir dadi siji, tekan kene wis nyandak utek mu??
Pp/salon/spa abal abal kelas "murah", fasilitas, nggone yo muk ky ngono, ngeti dw lah kw hu
Spa tenanan karo manuk biru ki biso dianggep sak kelas lah lha wong ntek e pancen meh podo, nggone ojo takon, cetho apik lan resik, fasilitas yo komplit
Naaaa sing dadi mslh nang ngarep ki dc nang spa tenanan/manuk biru diwenehke nang pp/salon/spa abal abal, opo ra ngrusak rego nek ky kui?? njuk ben mudah dipahami tak nei perumpamaan tuku gedang nang pasar sing regane kiwi import, nek isih krg paham : brg murah diregani larang, opo yo kowe gelem nuku hu?? Nek utek mu waras kan yo mesti ne ora gelem tho??
Sori bahasaku melu melu kasar lha wong kw ngoneke aku goblok, tp nyatane utek mu wae sing ra nyandak
Diubah oleh kalengkrupukkkk


Quote:


Susah hu, ts pun sudah tidak aktif. Ngalamat ditutup lagi ini
Quote:


Lah gek ono sing crito fr 1 yuto wae nesu ngegas njuk ngunekunekke. Durung nek ono sing crito tekan 2 yuto opo 3 yuto opo punjul... auto mencret kowe le
juragan2 jogja biasa bayar hiclass. mbuh hiclass tenan opo abal2. Prek raurus wong kont?l yo kont?le ndeknen dewe. Kae wonge yo dudu adimu, dudu kakangmu kok ngatur ngaturr.. emoticon-Tai
mbok ben ae duwit yo duwite ndeknen...kok mbok arani ngrusak rego...nek njuk rego anjani dadi larang yo koe ora dolan mrono wong yo cen jane ratau mrono wong yo kere gak gableg duwit
nek dolan ojok ro wong kere ae... marakno kowe kere abadi
goblog bin pekok
Quote:

Wkkwkwkwkk fix wis, cetho utek mu ra nyandak, memahami konteks mslh sing lg di perdebatkan we utekmu ra teles
emoticon-Wkwkwk emoticon-Wakaka
-2
jadi gini lo, ane ad saran skalian ni grup break the rule aj mslah tempat n rate, ane perna liat NL SBY tu mrk buka2an di trit awal, misal range rate sarkem 50-150, trus PP, spa pinggir 200-400, SPA gede 400-800, Bluebird 200-xxx
iku beneran ada Hu, dan sama2 dijadikan patokan jdi klo ada yg nanya bsa liat, nah perkara tips ga diatur jadi klo subes kaya nggih monggo sekali2 wpne diparingi rejeki katah, neg kurang ya ksih bsa ndak bsa, yg jelas intinya mereka ada patokan ratenta, jdi poro subes klo mau jajan bsa nyesuaikan kantong
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
Menampilkan 1 - 0 dari 1 balasan
Quote:


Quote:


Quote:


Quote:


Quote:


Quote:


Quote:


Quote:


Quote:


Quote:


Penghuni trit lendir yogya jebule isih akeh sing kekanak- kanakan
Durung iso diskusi sehat debat cantik
Milih kata -kata wae kasar ora aturan
Hobine nyerang kaskuser liyane
Jane wis podo dewasa opo isih sekolah tk? Opo blegere tuwo nanging uteke isih Sd ? Memprihatinkn
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
Menampilkan 1 - 0 dari 1 balasan
daripada kita saling nyalahin ndak jelas rate tinggi rate rendah, sklian break the rule pasang range rate sklian, kan kita dsini sma2 brbagi info n experience to,
trit NL sby tu aktif share n jrang ribut tarif coz page awal ad smua, nah yg blum ada kan bsa dibagi infonya trus ditentuin jg, jdi next klo butuh ngeue tinggal liat daftar menu, gausa tanya lokasi la, tarif la, toge ini itu, duhh

Monggo di crosscheck
SJNL

SBY aj bsa damai, msk jogja adem ayem mala mawut wkwk
Diubah oleh frodeon
ada apa ini kok ribut2 ??
Quote:


Forum dulu ditutup gara gara ana sek lapor
Kok malah jadi saling memaki ??? emoticon-Bingung (S)
Halaman 168 dari 349
×
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di