CARI
KATEGORI
KATEGORI
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/59e4bdac529a45ba358b4567/bitconnect-scam---penipuan

Bitconnect Scam - Penipuan ?

Bitconnect tidak menipu tapi jahat
Diubah oleh nanaaje753
Kirain beneran bitconnect scam
Yang jelas dari keuntungan yang besar ada risiko juga gan, namanya juga crypto yang belum bisa di terima 100% di muka bumi ini, tapi ini bitconnect cocok untuk yang punya duit ngannggur dan mau dilipat gandakan emoticon-Big Grin
jadi pengen nyoba emoticon-Wowcantik emoticon-Cendol Gan
pengen coba juga emoticon-Kiss
100% penipuan HATI HATI

menjanjikan keuntungan 30-40% per bulan

TANPA RESIKO

calon baru MMM, dream4freedom

cuma sekarang dibungkus aja dengan lagi boomingnya bitcoin...

ANDA SUDAH DIPERINGATKAN!!!
Diubah oleh yiuzhie
Yg diwarning oleh OJK biasanya memang gak beres...
Quote:

Kalau rag mending yang pasti-pasti aja, di Octoin.com walau cuma profit 28%/bulan tapi legalitasnya jelas emoticon-Big Grin

Diubah oleh adee699
Octoin tergolong platform baru, jadi masa depannya lumayan cerah di 2018 emoticon-Big Grin
Diubah oleh mas.roy526
Quote:

newbie ngikut nimbrung gan mau cari tempat invest hihi, nice inpoh gan sekalian tak cendolin gan emoticon-Toast
https://www.coindesk.com/bitconnect-...ator-warnings/

Bitconnect Scam - Penipuan ?


The company behind the controversial cryptocurrency BitConnect has announced that it will close down its lending and exchange platform.

BitConnect’s lending service will be shuttered, effectively immediately, while its exchange platform will close in 5 days, according to a post on its website published Tuesday.

“In short, we are closing lending service and exchange service while BitConnect.co website will operate for wallet service, news and educational purposes,” the post explained.

The announcement blames a myriad of factors, perhaps most notably the cease-and-desist letters issued in recent days from regulators in Texas and North Carolina.

Both letters stated that BitConnect was engaging in the sale of unregistered securities tied to a token sale.

“We have received two Cease and Desist letters, one from the Texas State Securities Board, and one from the North Carolina Secretary of State Securities Division,” the BitConnect team wrote. “These actions have become a hindrance for the legal continuation of the platform.”

The post also blamed “bad press” that has “made community members uneasy and created a lack of confidence in the platform.”

BitConnect has been accused of constituting a Ponzi scheme, and several figures in the space, including the founder of ethereum, Vitalik Buterin, have levied criticisms against it in recent months.

The BitConnect team also blamed a string of dedicated denial-of-service attacks (DDoS).

Since as early as Jan. 13, BitConnect’s Twitter account has blamed DDoS attacks for problems with its website.

Yet despite the cease-and-desist letters, BitConnect said that its in-progress initial coin offering (ICO) will continue, and that it is building an alternative exchange for the BitConnect token.

“This is not the end of this community, but we are closing some of the services on the website platform and we will continue offering other cyptocurrency[sic] services in the future,” the team wrote.

Image via BitConnect.

The leader in blockchain news, CoinDesk is an independent media outlet that strives for the highest journalistic standards and abides by a strict set of editorial policies. Have breaking news or a story tip to send to our journalists? Contact us at news@coindesk.com.
katanya udh ambruk, wkwkwkwk
BCC nya dah colaps ke rate 15$
Ada efeknya gak sama yg diindonesia, kakak gua ikutan 10000 dollar, masuk bulan agustus

Kelar

Yg ga Masuk diakal Dari awal, sebulan Bisa kasih profit up to 40 persen. Sedangkan kenaikkan currency nya bitconnect dan bitcoin akhir akhir ini naik Turun 15 persen tiap bulan kayak lift rusak. Bisa Dibilang stabil tapi menurun dikit. Akhirnya terjun Bebas...
skrng beneran bitconnect scam........TAIIIIIIIIIIIIII
Dari jaman dulu skema ponzi mana ada sih yang bener? Member selau di jadikan alat dan dikorbankan.
Daripada gitu, mendingan trading yang bener aja. Sekali trading 30% masih masuk akal, kalau analisanya jago..
Makannya jangan mau yang gratisan, gratisan itu cuman hayal doang. Apalagi duit emoticon-Nohope
ts masih hidup?
Quote:


jangan gitu gan kasian hahahhah
ini ciyusan bre bitconnect scam ??
emoticon-Bingung
gimana nasib penyumbang dana nya ya??
emoticon-Turut Berduka emoticon-Turut Berduka emoticon-Turut Berduka
dari awal sih udah ragu sama bitconnect


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di