alexa-tracking

Untukmu Seseorang yang Mau Memahamiku

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/58c81ed3de2cf24d338b456d/untukmu-seseorang-yang-mau-memahamiku
Untukmu Seseorang yang Mau Memahamiku
There was a moment...
I was feeling understandable...
You, once I hear you say that you tend to feel deeply about other's emotion...
Yeah, perhaps I'm just an ordinary person you ever met.
but... for me...
You are someone who has special space inside...

Someone who makes me realize there's something wrong inside me...
Someone who trully cares about me...
Someone who makes me feel alive...
Forgive me for being ignorant about my self...
I wish I could have told you that I loved you...

I'm not sure if I still love you but one thing I'm really sure is that...

I Miss You
Bingung gw, ini tntang "the one who got away", ato "someone out there".
Judul ama puisi loh g singkron sis
Aku padamu.
emoticon-Malu
Quote:Original Posted By Dhweekey
There was a moment...
I was feeling understandable...
You, once I hear you say that you tend to feel deeply about other's emotion...
Yeah, perhaps I'm just an ordinary person you ever met.
but... for me...
You are someone who has special space inside...

Someone who makes me realize there's something wrong inside me...
Someone who trully cares about me...
Someone who makes me feel alive...
Forgive me for being ignorant about my self...
I wish I could have told you that I loved you...

I'm not sure if I still love you but one thing I'm really sure is that...

I Miss You

Miss siapa gan ? istri ente ?



I don't care if it hurts,
I want to have control,
I want a perfect body,
I want a perfect soul,
I want you to notice,
When I'm not around,
I wish I was special
You're so fucking special,

But I'm a creep, I'm a weirdo,
What the hell am I doing here?
I don't belong here.
No smoking emoticon-Betty
Quote:Original Posted By Dhweekey
There was a moment...
I was feeling understandable...
You, once I hear you say that you tend to feel deeply about other's emotion...
Yeah, perhaps I'm just an ordinary person you ever met.
but... for me...
You are someone who has special space inside...

Someone who makes me realize there's something wrong inside me...
Someone who trully cares about me...
Someone who makes me feel alive...
Forgive me for being ignorant about my self...
I wish I could have told you that I loved you...

I'm not sure if I still love you but one thing I'm really sure is that...

I Miss You



Little little I miss u too la
moga hate trit nya ye emoticon-Recommended Seller
Untukmu.. seluruh nafas ini emoticon-Leh Uga
ungkapin aja gan, bilang sama orangnya , biar ploooongggggg emoticon-Smilie
Saling cucur la gan emoticon-Kiss
Quote:Original Posted By hiimanonymous
ungkapin aja gan, bilang sama orangnya , biar ploooongggggg emoticon-Smilie


Requote ini aja.
puisi di sebelah ish
puisi inggris di sebelah sebelahnya lagi emoticon-Wink
this is about what sih?
I am kok gak understand yes?
oke lah, nice to meet you
emoticon-Hammer2
micutuuuemoticon-Peluk
Yes oke may darlingg wuuaaaaaa wuuaaaaaa emoticon-Wkwkwk
Quote:Original Posted By Fanasio
Bingung gw, ini tntang "the one who got away", ato "someone out there".
Judul ama puisi loh g singkron sis


emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By Fanasio
Bingung gw, ini tntang "the one who got away", ato "someone out there".
Judul ama puisi loh g singkron sis


Hehe gue cowok gan.
Ini soal cewek yang pernah gue suka tapi karena kedunguan gue soal perasaan gue sendiri, gue gak sempet buat bilang gue suka sama dia.

Karena dia mengerti ada sesuatu yang salah dengan gue. Ada kegelisahan yang pernah gue rasakan yang gue sendiri sebelumnya tidak menyadarinya tapi keberadaan dia membuat gue sadar akan hal itu.
Makanya ane beri judul
"Untuk kamu yang mau memahamiku"
Quote:Original Posted By sherlocrd
Untukmu.. seluruh nafas ini emoticon-Leh Uga


yah ane gak se freak itu juga sih gan.
tapi untuk saat ini ada tempat spesial di hati ane buat dia.
karena ane sendiri masih penasaran sama perasaan ane sama dia, apakah ini suka ? atau cuma kangen aja
Quote:Original Posted By 3770372
puisi di sebelah ish
puisi inggris di sebelah sebelahnya lagi emoticon-Wink


Emang keliatan kayak puisi yah ?
hehe gak nyadar, niatnya ane cuma mau curhat soal hati dan didenger itu aja sih.