KOMUNITAS
Home / FORUM / All / Female / Sista /
Cara agar sista tetep caem walaupun lo udeh tuir
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5770bbda96bde65e678b4568/cara-agar-sista-tetep-caem-walaupun-lo-udeh-tuir

Cara agar sista tetep caem walaupun lo udeh tuir

Jadi gene jeng, sebelomnye gue mo tanya nih, bener pan komuk cewek entu keliatan lebih tuir dibandingkan suaminye, walaupun umur si cewek jauh lebih mude??????

Nah buat lo jeng kagak usah kuatir, karne gue bang petruk punye solusinye,

Begini jeng:

1. Kudu banyakin senyum
Cara agar sista tetep caem walaupun lo udeh tuir
Dari survei gue n mamat gosrek 80% cewek entu suka pasang komuk judes kalo nyang ngedeketin/ godain cowok jelek. Bener kagak?

Kudu nye lo senyum2 aje jeng, karne kalo yang godain lo entu lo senyumin lo jeng, maka lo bakal dapet pahala n obat awet muda jeng.


2. banyakin ketawa
Cara agar sista tetep caem walaupun lo udeh tuir
nih jeng biar lo awet mude jeng, lo kudu banyakin ketawa jeng, jangan mikirin baju lebaran, tas hermes, sepatu hak tikung dll.

lo rilex aje di depan layar stel pilem abdel n temon, mr bean, spong bob. jangan stel kuci kuci hotahe, nyang ada lo mewek jadi cepet tuir.


3. Maen same bocah
Cara agar sista tetep caem walaupun lo udeh tuir
Ni juge ngaruh jeng, konon kate orang dulu maen ame bicah lo bakalan ngikut mude jeng, jangan kebanyakan maen sama om2 kumisan, tar dipatil jadi cepet tuir

4. Jangan sering dangdan,
Cara agar sista tetep caem walaupun lo udeh tuir
kenape gue bilang jangan sering dangdan jeng?,
konon kalo sering dangdan entu muke lo entu udeh kecampur ame bahan2 kimia jeng, kalo komuk udeh kena bahan kimia tu komuk kagak bakalan fresh lagi, n kalo udeh kena aer berubah ibarat kerupuk kulit.

5. kudu sering olah raga
Cara agar sista tetep caem walaupun lo udeh tuir
Nah eni perlu juge jeng, biar body lo padet n bebentuk mirip biola spanyol jeng, jangan males buat olah raga nyang ade tar body lo mirip tabung gas 30kg.


Dah gitu dulu ye tips dari bang petruk moga bermanfaat

Bye2 emoticon-Kiss
profile-picture
profile-picture
profile-picture
aldysadi dan 4 lainnya memberi reputasi
Halaman 1 dari 4
yee diem2 ngepost trit di sini ya..
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
Quote:


kirain gue luna maya or syahrini nyang komeng, gak taunye emoticon-Leh Uga
emoticon-Busa
Quote:


yee pengen wkwkwk emoticon-Blue Repost

profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
okedeh emoticon-Leh Uga
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
Mbah Petruk maennya kesini mulu ye
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
Quote:


Namenye juge usahe, sape tau ade nyang nyantol emoticon-Leh Uga

Ntu yang 5 mamat gosrek ye emoticon-Big Grin
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
Quote:


ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh gituhhhhhhhhhhhhh emoticon-Ngakak
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
ciye bang petruk tritnya cakep, moga cepet ada yang nyantol ahh emoticon-Ngacir2

kasih rate deh emoticon-Rate 5 Star
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
Quote:


Iye jeng, thank udeh ngeret jeng,
betewe baswe lo keknye seneng banget gue jomblo jeng, ketawa nye roman romanye ngeledek ente jeng emoticon-Leh Uga
Wanjrit mulusnya jahanam bener Cara agar sista tetep caem walaupun lo udeh tuir

profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
Tips ane mah rajin2 olesin extra virgin olive oil (evoo) sebelum tidur ke kulit wajah & leher, bagus buat mencegah penuaan dini & kerutan sekaligus melembabkan & bikin mulus.. udah 3 taunan lebih ane pake evoo.. emoticon-Smilie

Btw, Ini yg bikin thread & yg komen berbatang semua yee.. emoticon-Matabelo

profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
Quote:


Iye jeng, nyang komen banyak yang berbatang jeng, jeng berbatang juga apa kagak?
ati2 jeng yang berbatang lagi cari yang berlubang jeng
banyak banyak minum air putih biar sehat dan cantik.. emoticon-Kiss
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
perbanyak makan buah-buahan dan sayuran terutama yg mengandung vitamin E dan makanan yang memiliki tingkat oksidan tinggi seperti teh hijau, katanya mengonsumsi teh hijau selain bisa mengurangi berat badan,juga bisa mencegah penuaan emoticon-Big Grin
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
Sugeee, fotonya kocak emoticon-Ngakak (S)
Tambah lagi: Berdoa dan Beribadah sis, masa udh usaha gak berdoa? emoticon-Big Grin
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
Quote:


Oiye ye jeng, vitamin E entu pan buat pertumbuhan tulang dan gigi ye?,
jadi kalo tulangnye udeh tumbuh, digigitin pake gigi gitu ye jeng? emoticon-Leh Uga

"Emangnye tulang ayam"
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
Diubah oleh petrukdublajaya
nambahin tips: jangan nyinyir kaya emak2
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi

RW

Quote:


Kalo entu sih udeh bawaan emoticon-Leh Uga
Quote:


vitamin E buat merawat kulit,dapat mencegah diabetes dan kanker serta kesuburan (terutama buat pria) sendangkan yg buat tulang dan gigi itu vitamin D
profile-picture
ewaneyla99 memberi reputasi
Halaman 1 dari 4


×
© 2023 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di