CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Surabaya /
YANG NGERASA BSH CITRA. MASUK !!!
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5731416cdc06bdef638b4568/yang-ngerasa-bsh-citra-masuk

YANG NGERASA BSH CITRA. MASUK !!!

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 34 dari 73
Quote:


Postinganmu garai tambah guyu
emoticon-Wakaka emoticon-Wkwkwk
Aq dikerubuti mak" rumpik emoticon-Frown
Quote:


Awakmu durung wayahe ceng emoticon-Embarrassment
Quote:



ojok sedih sedih tak cuk emoticon-Big Grin
Quote:



sopo maneh ikii emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin
Quote:


sing inisial a.... opo kudu aku?
Quote:


di edit soale mau diseneni cak tod
aku tak melok ngrameni rek...seru ketokane... emoticon-Ngakak
Quote:


keri2 rabi...
wedi gak keduman
Quote:


seru lah.....
Quote:


Ayoo todd ayoo emoticon-Ngakak
Quote:


Lek aku wes wegah ngrabi wong lanang nah , tak ngrabi citra ae wes emoticon-Ngakak
Ngombe jamu sek ben ga salah paham gan emoticon-Genit:

YANG NGERASA BSH CITRA. MASUK !!!
Quote:


gulo batu iki
Quote:



walah ak ditinggal emoticon-Cape d... (S)
Quote:



kon gak tak sambangi seminggu ae wes murang muring cuk emoticon-Ngakak
Quote:



mba citra emoticon-Genit
Quote:
koen wingi digoleki kakak kelasmu dib emoticon-Ngakak

dancok akeh wong dungu , koyok ngene sek dowo ae

ga RL ga rakyat e dungu kabeh , enak ngerasakno roso paulus cok timbang dadi bsh

urip mu ga sibuk sisan kurang piknik kabeh, sing setuju karo aku tolong kumpulkan sumbangan gawe tuku theorem RTA , daripada ngene an

sing ga terimo tanggal 6 juni ayo COD neng ijen , kita vape meet njing
Quote:


Onok opo iki kok rame2 tin emoticon-Big Grin
Halaman 34 dari 73
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di