CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Surabaya /
YANG NGERASA BSH CITRA. MASUK !!!
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5731416cdc06bdef638b4568/yang-ngerasa-bsh-citra-masuk

YANG NGERASA BSH CITRA. MASUK !!!

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 19 dari 73
Quote:



kelanjutannya makan nasi goreng aja emoticon-Malu
Quote:


sun sek
Quote:


Gawe opo cuk gawe trit ngene emoticon-DP
Quote:


Trit seru mbak jadi gak oleh dilawatno emoticon-Ngakak
Quote:


Diseneni iku tanda sayang mbud emoticon-Cool
Lha iyo iku mungkin wes pegel..
Quote:



hmm,..yuk ah emoticon-Wowcantik
Quote:


Aq seneng lek awakmu melok seneng mi wkwkwkwkwkw
lek wes pegel lereno, mangano kerang kono rek _________ emoticon-Ngacir
Quote:


Iyoh lik
Sampe nggarakno sepet moto emoticon-Big Grin
Quote:


garek rikues del RL lek sepet nak moto
Blagentak tak tung gendang gendang ndess emoticon-Kaskus Radio
Quote:


Raimu kengangguren aa boss??
kukurno anuku po'o, gatel iki emoticon-Big Grin
numpang gelar tiker dulu ganemoticon-linux2
lumayan ada trit humoremoticon-Ngakak (S)
Quote:



citra kui sopo gan?

gajelas kon iku emoticon-Hammer (S)
Kyoke asli sek bocah iki TSe...

emoticon-Ngakak
Quote:


Hayo wes tuo jok genit
Tak ceples loh
Quote:


rame ae, cek cp emoticon-Blue Guy Bata (L)
Quote:


Inisiale opo
Paling wong jobo
Quote:


Mosok sih
Quote:


Min, gak keram ta iku utek?
Ngopi ng smkn 9 saiki kene
Walik ng thread wong duwe utek isok geraji langit
emoticon-Cool
Halaman 19 dari 73
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di