alexa-tracking

Aplikasi Android Yang Kalo Gk Di Install Bikin Penasaran

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5670b2ea14088d6e1c8b456a/aplikasi-android-yang-kalo-gk-di-install-bikin-penasaran
Aplikasi Android Yang Kalo Gk Di Install Bikin Penasaran
Quote:
image-url-apps
nunggu ripiu dari agan agan disini dulu ah..... selama ini ane pake wifi grentongan kok.
klo ane liat dari ripiu di playstore itu banyak yg mencurigai apps ini sebagai spyware.

dan yang pasti ngga bisa di uninstall, males dehh
KASKUS Ads
image-url-apps
Bullshit
image-url-apps
Aplikasi bangzat.. Saran ane jangan coba lah daripada nyesel.. Tapi kalo penasaran.. Silahkan coba sendiri gan emoticon-Marah
image-url-apps
Quote:


daniel naidoo December 13, 2015
Unhelpful and untrustworthy I find this app not helpful at all. What raises my suspicions of untrustworthiness is the fact that I'm unable to install it. Why is this so when every other app installed can so easily be uninstalled. Is this some form of spy ware or data eating app.

zeeshan Ahmed December 15, 2015
Waste of time and mind Not getting a ways to uninstall this rubish app.....fully hated this app and now its stick to my phone . And i find very difficult to uninstall it...fr new users dont use this app ....and if any one know how to uninstall this app then plz kindly reply me yaar....

Doug Perrette December 14, 2015
Going the distance.. Works great if you're willing to travel over 300 miles to the next hotspot. No setting for distance? Perhaps its a regional problem.. But I'm not willing to add locations and do the work for you.

and more....

baca ini aja ane dah ga niat download, sebanyak apapun yg positif kalau sudah ada yang komentar beginian, ane langsung ga niat dwnloadnya.
image-url-apps
Quote:



bener tuhh kata bung tello.. hadehh aplikasi ga bres tuh.. wkwkkwkemoticon-#MAR16ERAK
image-url-apps
gak logis emoticon-Wakaka

coba jabarin gmana cara kerjanya emoticon-Wakaka
×