CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Games / ... / PC Games /
[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5389c7020e8b462b32000190/official-thread-motogp-14---thats-evolution

[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION

[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION

Quote:
[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION
[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION

*Click to join.

[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION


Official MotoGP™ Championship
Release Date:
June 2014
Platforms:
PlayStation®4, PlayStation®3, PlayStation®Vita, Xbox 360®, PC, Steam
Languages:
English, French, Italian, German , Spanish, Portuguese, Dutch, US English, Polish, Russian, Japanese
Players:
Offline up to 2 players, PS Vita up to 1 player, Online up to 12 players, PS Vita up to 6 players
Age Rating:
PEGI 3 (Provisional)

System Requirement:
Minimum:
OS: Windows®Vista™ SP2, Windows®7 SP1 or Windows®8 or Windows®8.1
Processor: Intel™ 2.4Ghz or equivalent
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA® Geforce 450 or ATI® 6850 or higher (it must be able to manage Pixel Shader 4.0) with at least 512MB of display memory.
DirectX: Version 10
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 18 GB available space
Additional Notes: Laptop versions of these cards are not fully supported. All OS are supported in 32 or 64 bit.Windows®Vista™ SP2 must be updated with KB 971644 (platform update to DX11)
Recommended:
OS: Windows®7 SP1 or Windows®8.1
Processor: Intel Core i7 or equivalent
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290X or better (Laptop versions of these cards are not fully supported) with 2GB of display memory
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 18 GB available space
Additional Notes: Laptop versions of these cards are not fully supported. All OS are supported in 32 or 64 bit.Windows®Vista™ SP2 must be updated with KB 971644 (platform update to DX11)


[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION

GRAND PRIX
It offers you the chance to choose the race options and get to the track. Available options allow to customize the race experience from a simple quick race to a full race week-end with all the real sessions.

WORLD CHAMPIONSHIP MotoGP™
The game mode has teams and riders from the 2014 MotoGP™, Moto2™ and Moto3™ categories. In World Championship mode you ride a season in the shoes of a real MotoGP™ rider.

TIME ATTACK
This is a game mode that allows you to tests your performance on a race track without opponents, in order to achieve the best possible bike setup or an unbeatable time for the online leaderboards.

REAL EVENTS
Relive the best moments of the MotoGP™ with real events game mode! Including the Historic riders and the ones of the 2013 MotoGP Season. For example: do you want to get in the shoes of Marc Marquez and battle side-by-side with Jorge Lorenzo on the last, thrilling lap? You can!

RIDER EXPERIENCE (Career mode)
Rider experience mode brings a new, different experience to the MotoGP™ world. This is the road to become a great MotoGP™ rider, beginning from the lower class, Moto3™ and going ahead through the Moto2™, winning races, changing teams with different and prestigious supporting sponsor.

The following aspects are included in the career mode:
PRESS, FANS AND SOCIAL NETWORKS
Every rider has his own fans army! They update their mood and opinions about you. News and social feeds are always under your radar appearing in each menu page.

CREATE YOUR RIDER
You starts the journey by editing your virtual rider. The rider is fully customizable: from Name, Surname, Riding Styles, Face, Nickname to helmets and suits.

UPGRADE YOUR BIKE
During the season, in some special test sessions, you have to test new bike components that the team makes available in order to improve the team bike performance.

ONLINE GRAND PRIX
It has the same rules as an offline Grand Prix: you start together and battle it out for the podium. Online, you can use your custom rider or the official ones.

ONLINE CHAMPIONSHIP
Challenge through a series of races to complete an entire Championship. The Host can customize the online lobby to make its own game experience.

MOTOGP SPRINT SEASON
This is organized in 3 divisions, corresponding to the 3 classes. Your aim? Reach the MotoGP™ division and “win the championship”. In order to do it, you need to collect a required number of points in a specific number of races in each division.

SPLIT BATTLE
In this game mode you compete in a race with special rules: In a constrained time you have to perform the maximum number of possible laps. The race aim is having the best time in each split time section, stimulating a close battle within the riders in which they keep steeling each other time sector.
Diubah oleh erhan.b.putra
Halaman 1 dari 36
[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION

Kumpulan Screenshoot dari agan2 yang kreatif dalam pengambilan point of view. Keep SS gan !

Spoiler for TEASER:


[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION

Kumpulan Video Official maupun hasil rekaman race agan - agan dimari. best video pastinya. emoticon-Peace

GAME PLAY PS4
Spoiler for Video:

INCLUDE CHAMPION TEAM
Spoiler for Video:
Diubah oleh erhan.b.putra
[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION

Kumpulan beberapa pertanyaan agan-agan yang berulang kali di pertanyakan.

Harap baca page one dan baca min 5 halaman terakhir sebelum bertanya emoticon-shakehand

Q : gan kq file nya gede bgt, padahal motogp 13 cuma sekitar 6GB??
A : GP14 engine dan platform baru.. Jadi pasti nambah gede file nya, game ini base nya PS4 dimana dr dulu jg setiap penigkatan platform pasti file nya tambah gede.. High resolution pasti makan size.. Sedangkan GP13 platform PS3..

Q : gan kq gambar nya lag banget ??
A : coba agan liat recomended system yg ter tera di post 1.. Apa spec pc agan udah recomended..

Q : buat pc minimum spec bisa main ga??
A : bisa aja sih gan, coba di bagian config graphic uncheck untuk AFX mode sama high resolution nya.. Bisa membantu sedikit..

Q : gan kq harus setting controller lagi setiap abis restart game??
A : ini masih bug di game ini dan belum ada patch atau fix problemnya dr milestone..

Q : gan kq gabisa exit game??
A : kemungkinan ada kesalahan atau bug pada game pak tani agan.. Cz klo yg ori steam lancar2 aja buat exit game nya..

Q : gan pass untuk link DL nya apa??
A : untuk password atau broken link tolong pm yg postig link nya..

Q : gan kq masalah di game ane ga ada yang jawab??
A : belum ada yg tau mungkin gan jawabannya.. Klo sudah ada yg tau pasti di jawab..

Q : gan TS kq jarang nongol??
A : TS nya punya kesibukan lain gan.. Tp tetep di pantau dan di update klo ada update-an..


[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION
Spoiler for REVIEW from Kaskuser:
Diubah oleh erhan.b.putra
[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION

Tempat share link-link Download dari agan2 yang baik hati, biasakan ucapkan terimakasih buat agan yang share emoticon-Cendol (S)

BASE GAME
Spoiler for Base:


DLC
Spoiler for DLC:

IF YOU LIKE THIS GAME BUY IT !!
Diubah oleh erhan.b.putra
[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION
Disini tempat nya agan adu skill balap dengan gasspollers kaskus lainnya. Semua single post untuk event - event di link disini. And jangan lupa join group steam nya emoticon-Big Grin
Rules :
- Hargai sesama rider
- Bagi agan2 yang mau bikin event akbar silahkan pm TS biar di pajang di page one
- Bagi yang mau ngajak main MP silahkan post dengan format
Quote:



[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION



[OFFICIAL THREAD] MOTOGP 14 - THAT'S EVOLUTION
Berikut list data kaskuser online motoGP 14, biar pada saling kenal dan bisa gass bareng bareng emoticon-Big Grin silahkan buat yang sering main online boleh memperkenalkan diri dengan format :
Quote:

Spoiler for LIST PLAYER ONLINE:

NB : Buat Riders yg pengen balap sesama kaskuser silahkan join steam group yg ada di post 1.




Special Thanks to all BBM & Steam Group Personil emoticon-Paw
Diubah oleh erhan.b.putra
Ninggalin jejak dulu gan emoticon-Sundul Gan (S)
Msh sama aja yah kayanya?
nunggu versi steam emoticon-Smilie

semoga performanya nggak mengecewakan emoticon-Smilie
Quote:


Quote:


Quote:


Untuk GP 14 ini pake engine baru, klo ane liat di video punya PS4 banyak sekali perubahan, gerakan nya lebih realistis dan base track nya pun klo di lihat banyak perbedaan dgn GP13 (mungkin penyempurnaan). tapi belum tau untuk PC steam apa sama dengan PS4 engine nya, coz ane jg masih nunggu release steam nya emoticon-Big Grin
penasaran sama game play nya,kalo emang ini penyempurnaan semoga detail dari grafik pembalap sirkuit sama motor tentunya lebih baik dari yg 13 .
numpang pejwan emoticon-Malu (S)
moga aja PC ane masih sanggup maininnya emoticon-Big Grin
Quote:

Mejeng dulu ah
mudah2 han banyak perbaikan di multiplayer nya..
game racing cepet bosen soalnya kalo ga maen multiplayer.

btw xbox one ga kebagian ya?

Diubah oleh bonds69
Mantap, moga ada perubahan yg signifikan di gameplaynya dibanding motogp13. Moga lebih realistis, bisa cidera dan sebagainya lah hehee
mangtab, nanti motogp 14 relase, beberapa bulan lagi F1 2014 emoticon-Ngakak
game tahunan emang bawaannya tiap tahun nambah bagus aja gan emoticon-Matabelo
ane nunggu update terbaru ya gan emoticon-I Love Kaskus (S)
gan...yg 14 system req sama ga dgn yg 13?
kalo lebih berat ga bisa main nih...
wow baru tau ane gan udah mau rilis yang motogp14
nunggu versi steam emoticon-Big Grin moga aja harga ga jauh beda ama yg 13
dan semoga performance ada perubahan yg ga mengecewakan emoticon-I Love Indonesia (S)
Kepingin banget ni game, moga kali ini bisa ngasapin Bonds69, dkk. emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Diubah oleh breucheleanchur
PAGE ONE ane aman kah ????? emoticon-Matabelo
Quote:


keep tungguin ane ??? emoticon-Ngakak
wajib menunggu versi pak tani emoticon-Hammer
siap2 balapan lg nih...
mga2 g mhal di steamnya.. emoticon-Ngakak (S)
Halaman 1 dari 36


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di