CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All /
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 11
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5311d48d1bcb1724518b4571/176917691769-kaskuser-regional-cianjur---prime-id-only-and-read-the-rules-first-176917691769---part-11

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 125 dari 501
Quote:


hape pareum mah ka abi keun we mang
abi siap nampung emoticon-Genit
Quote:


ulah lulupmpatan kang bisi
tijalikeuh emoticon-Ngakak (S)
Quote:


Quote:


wah tos janten agen barang rongsok nya emoticon-Ngakak
kang iyeu uleman di titip di kang ti es we ny emoticon-Big Grin
iraha bde ka cianjur emoticon-Malu
Quote:

moal atuh pan abi mah tos jago emoticon-Cool
Quote:


duh mang kaleresan minggon payun teh abi damel lebet bagian siang
insa alloh dongkap,,tapi paling sa elol hungkul emoticon-Malu (S)
ayeuna nuju libur,,tapi nuju males ka ci anjur
da nembe minggon kamari uih emoticon-Malu (S)
Quote:


siga shalat Ied wae ning ngampar samak di buruan emoticon-Ngakak (S)

abdi nuju di sma kang ngawas ujian emoticon-Malu (S)
Quote:


duh balaga si akang
ari tos samen mah jadi bosen emoticon-Stick Out Tongue
Quote:


bade ngadamel surat sehat nes kang
padahal mah teu kedah atuh ari akang tara jajan di malesa mah
Insya Allah pasti bersih emoticon-Big Grin
Quote:


asli asa giyung mang
haduh males yeuh sakola deui yeuh
liburan heula ah emoticon-Ngakak
Quote:


sigana mah sok jajan meureun
kecuali mun diditu teu aya nu icalan emoticon-Hammer (S)
Quote:


abdi mah teu tiasa multi kenyot kang
nuju dina hengpong
emoticon-Malu
Quote:


nya ulah atuh mang
da abi ge alim di kenyot emoticon-Stick Out Tongue
Quote:


mending liburan hula atuh
da linu di geder terus mah

santei hula we teu kedah ngudag setoran emoticon-Big Grin
Quote:


seueur pastina nu icalan mah
duka sok ngecer atanapi tara tah si kang duce emoticon-Ngakak (S)
Quote:


enya mang
ieu ge nuju libur heula emoticon-Cendol (S)

Quote:


tah pami eta mah abi teu ngajamin
namina ge lalaki
lalaki tea tanda tanya emoticon-Ngakak
Quote:


giung ah kudu ngenyot akang mah emoticon-Betty (S)

ayeuna nuju libur nes emoticon-Bingung (S)
Quote:

wios kang sok we kangge akang
ameh akang nga amplop pan na jadi dua emoticon-Big Grin

kang duce tos nga sms da ka abdi
kin sugan pareng abdi ka bumi akang emoticon-Wink
Quote:


ulah di kenyot atuh mang
muhun nuju libur yeuh emoticon-I Love Indonesia (S)
Quote:

US teh United State kitu ???

ari sugan teh
akang mah kampanye si biru emoticon-Big Grin
Quote:


iraha bade ka bumi mang te es
nitip salam nya mang emoticon-Malu (S)
Halaman 125 dari 501
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di