CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All /
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 11
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5311d48d1bcb1724518b4571/176917691769-kaskuser-regional-cianjur---prime-id-only-and-read-the-rules-first-176917691769---part-11

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 122 dari 501
Quote:


ah ulah mang
ke we pami abi periogi pasti nyuhunkeun emoticon-Kiss (S)
Quote:


wah ulah babaledogan teu puguh mang bisi atoheun simAing emoticon-Big Grin
abdi ge asa hoyong ngabaledog ieu teh tapi kasaha nyak emoticon-Bingung (S)
Quote:


naha siga nu bingung
atuh alungkeun we ka id mang teguh
karunya can beyond emoticon-Matabelo
Quote:


tos lempeng dai mang
tiheula mah bingkeng teh da di simpen wae dina sempak teu di anggo2 emoticon-Ngakak (S)

sigana mah teu ka udag ngeposna tamu teh
jadi we ngaleungit dai emoticon-Ngakak (S)

Quote:


oh siap mang
kontek we sugan nuju salse abdina emoticon-Betty (S)
Quote:


ah teu aya mang teguh na ge
sok rada hese di pilarian teh emoticon-Big Grin
Quote:

wah uyuhan teu potoing ge
lami teuing di simpen mah emoticon-Ngakak
Quote:


wah gampil atuh mang
kin ku abi di tampilkeun emoticon-Kiss (S)
Quote:


nyaeta anu melang teh nu akang
kade lami taing bisi potong emoticon-Ngakak (S)
tong ayeuna kang da ayeuna mah tos ka anggo emoticon-Hammer (S)
Diubah oleh Sunda.Wani
Quote:


moal atuh mang
pan di rawat,,malahan sok nganggo pelembab meh lentur emoticon-Ngakak
-------------
ka abi mah iraha_iraha we mang
sok we kanu sanes heula meh nu mamng gancang ngajajar emoticon-Cendol (S)
Quote:

emoticon-Shakehand2
Quote:

rokoknya bagi dong,sini kehabisan rokok gan emoticon-Frown
Quote:


kedu gan emoticon-Malu (S)
orang jawa kagak ngarti bahasa sunda emoticon-Ngakak (S)
Quote:


emoticon-Shakehand2
reg.kedu gan emoticon-Big Grin
orang jawa emoticon-Big Grin
Quote:


pan kabiasaan ari akang mah ngangge pelembabna rada seueur meh leucir teras we di naek turunkeun saalit emoticon-Ngakak (S)

oh siap mang
hoyong di fulbra keun hula yeuh nu ieu meh rada edun emoticon-Cool
Quote:


oh dari kedu ya
sama orang sunda juga kagak ngarti bahasa jawa emoticon-Ngakak (S)

suka rokok apa gan
ntar ane kirim dari sini asepnya lewat monitor emoticon-Ngakak (S)
Quote:

jawane ning ndi mas?
piye kabare emoticon-Bingung (S)
Quote:


ah pangalaman mamang eta mahemoticon-Cape d... (S)
enya atuh kedah seueur di tukeran jeung batur mag meh gancang emoticon-Cendol (S)
Diubah oleh Man_Nur
Quote:


siga kang tees nyak emoticon-Shutup
ieu ge nuju berkelana the series nambihan batako emoticon-Malu (S)
Quote:


enya kedah siga mang te es emoticon-Big Grin
ke ku abi di bantosan pami tos seu_eur murangkalihna nya emoticon-Malu (S)
Quote:


tong tarik taing mang bilih kadangueun ku mang tees
ayeuna teh pan nuju sensi emoticon-norose

deuh si akang mulai babanda pasukan tempur eung emoticon-Ngakak (S)
Quote:


oh masih keneh eta teh emoticon-Berduka (S)
kedah sering di hibur mang,,bilih onam kumaha emoticon-Malu (S)
--------
aya lah mang,,nuju nyicil we
lumayan ngepost di trit HT hungkul we
pami ker daek eta ge emoticon-Ngakak
Quote:


masih keneh sigana mah kang
coba ayeuna karunghal ku kang duce daih emoticon-Berduka (S)

cicil we da di sakaliguskeun mah moal tiasa atuh emoticon-Ngakak (S)
Quote:


duh mang duce mah teu ngajaga perasaan pisan nya emoticon-Mad (S)
tertawa di atas penderitaan orang lain
oh cinta penderitaan nya tiada akhir emoticon-Berduka (S)
------------
tapi haroream wae mang
bawaanna teh hayang lulumpatan wae da emoticon-Malu (S)
mang yos mangga ah
tos jam sapuluh lebig geuning emoticon-Cape d... (S)
aya jadwal yeuh _______________emoticon-Ngacir
Quote:


merenung we kang ayeuna mah meh leuwih peurih emoticon-Ngakak (S)

Quote:


ok sip mang wilujeng we
abdi ge bade opp da hoyong ngalempengkeun bulu soca emoticon-Malu (S)
Halaman 122 dari 501
×
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di