CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Banyumas /
?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY] - Part 1
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52e78d2da3cb17194f8b457b/new-lounge-kaskuser-banjarnegara--prime-id-all-day---part-1

?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]

Tampilkan isi Thread
Halaman 147 dari 150
Lur
.. inyong gi nggoleti blacan sp sing duwe ya...
Quote:



blacan si apa kang..??
emoticon-Bingung
Quote:


Kucing hutan
Quote:




hiiih..serem timen kang??
nggo ingon apah??
apa ora terlalu buas kueh??
emoticon-Wow
nek nang jogja, bisa coba ne pasar kewan pakis..jl.bantul

Selamat pagi sedulur.
Ngikut mejeng di marih ya....
monggo kang
karo ngopi + mendoan enak kayane emoticon-coffee
sepi temen deneng ya..
cang godog
mantap

jebule isih ana trid banjar emoticon-Thinking
Mampir lurr..salam skang kota perwiraemoticon-Shakehand2
ngesuk tanggal abang emoticon-Jempol
nyong isih urip wa
ora ana sing kangen nyong apa? emoticon-sad
Quote:


urip nang planet ngendi siki far?
hahahaah
Quote:


egen nang jogja kie .. kebetahen wkwk
Pm id line mu apa kontak sing bisa dihubungi ngene lah
Quote:


emoticon-Cek PM

---------------------
SELAMAT MENJALANKAN IBADAH PUASA TEMAN TEMAN emoticon-Bedug
haloow mbanjar jan sue ra tau dolan kene, tek kira bakal close trit wkwkw emoticon-Ngakak (S)
Quote:


pm in aku juga dong maa bay kontakmu emoticon-Stick Out Tongue
Quote:


mbayar ka emoticon-Bingung
Gan, mau tanya daerah kembaran apa ada service ponsel spesialis ngage?
Halaman 147 dari 150


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di