KOMUNITAS
Home / FORUM / All / ... / Banyumas /
?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY] - Part 1
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52e78d2da3cb17194f8b457b/new-lounge-kaskuser-banjarnegara--prime-id-all-day---part-1

?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]

Tampilkan isi Thread
Halaman 143 dari 151
Quote:
nyong deneng rung olih

Quote:


waduh, mas bayu jahat banget emoticon-Mewek
nembe turu nang kontrakan kancane.
jebule sekontrakan karo ipongdjembe emoticon-Malu (S)
Quote:


Siyappp om, maturnuwun wis diolehi dolan emoticon-Shakehand2 emoticon-Traveller
Quote:


Dolan marang pundi pakdhe ?emoticon-Wow
nyuwun sewu , arep takon emoticon-Malu (S)
nek nggolet bule nang sekitaran banyumas biasane nang ndi ya?
ana tugas kon nggolet bule kie aku kang emoticon-Hammer2
?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY] - Part 1

Halooo emoticon-Hi
Seberapa Digital kota/kabupaten kalian?
emoticon-Thinking

AYO berikan dukungan kalian dalam pemilihan Award Kota/Kabupaten Terbaik dalam hal Digitalisasi.
Caranya hanya isi survei "Indonesia Digital Economy" http://bit.ly/IDE-A2016

Ohya bagi kalian yang sudah berpartisipasi dalam survei ini, kalian juga mendapatkan kesempatan untuk mengikuti undian BERHADIAH PULSA 100K.
Hadiah ini akan diundi untuk 800 orang pemenang yang beruntung dan diberikan secara gratis tis tisss... emoticon-Wowcantik

Jadi tunggu apa lagi,
AYO dukung kota/kabupaten kalian dan
menangkan kesempatan undian mendapatkan pulsa 100K

Ayoo ikutan sekarang.... Klik http://bit.ly/IDE-A2016


Jangan lupa untuk mendukung Kota dan Kabupaten kalian yaa

Thank you Agan & Aganwati sekalian emoticon-Smilie
emoticon-I Love Kaskus (S) emoticon-I Love Kaskus (S)
Ndul Ndul Disundul ben mumbul
Quote:



nyong wes ngisi kie kang. nek ora oleh pulsa ya kebangeten emoticon-Mewek
Quote:



ben tambah rame yo kang hehehhehe...
pagi kabeh wrga banyumas dan sekitarnya emoticon-Angkat Beer

=============================
Hi Agan-aganwati
Mohon bantuannya share + comment tread di bawah ini ya emoticon-Kiss
bisa comment tambahan Fakta2 yang lain menurut agan kurang baik atau baik di Indonesia
8 Fakta Keren Soal Indonesia yang Patut dibanggakan pada Dunia
haha ayuh di re=ameni maning kakange
kakang2 e sg wis TKP mg depo pelita anyar endi jepretane?

emoticon-Blue Guy Cendol (L)
Ana sing melu gathnas oanc Ora we?
Halo Banjarnegara
wes suwe ora methungsul emoticon-Big Grin

Quote:


ora nduwe jepretane kang, cuman nyong bisa aweh Field Report emoticon-Big Grin

- akeh los sing esih kosong, mbok menawa ana sing pengin buka lapak nang kana esih akeh tempat sing strategis, gari milih
- Kafe ne, nggon samping sebelah kulon tempate lumayan,, tapi ya nuwunsewu, menu2 ne rasane enggak banget emoticon-Nohope nyong pesen vanilla ice rasane kaya banyu dicampur susu, diselehi misis, ditambahi remukan es. Uwes.. Trus juga eskrim cone (sing kaya nang McD kae) rasane, yaahhh begitulah.... esih lewih enak es tungtung gawean bakul sing ider kae emoticon-Nohope


Quote:


iki mas Gubernur ya?? emoticon-Big Grin

Gathnas nang ndi we?
Quote:


eh njenengan priwe kabare ? emoticon-Toast
Quote:


Apik masdab emoticon-thumbsup:
Ko piwe kabare?
Wes lulus rung? emoticon-Big Grin
Quote:


siki nang mbnjar apa neng ndi kang?
alhamdulillah lemu lemu nggemesi kie emoticon-Ngakak

waduh aja takon jorok ngono lah emoticon-Malu (S)
dongakna bae taun kie emoticon-Malu (S)
Quote:


mbinjar bae lah, bali ndeso mbangun deso emoticon-Big Grin
wong lemu ki pacare ayu kang,, daripada sispek tp pacare ngganteng emoticon-Betty (S) emoticon-Ngakak (S)

Amiin..
lagi nang njogja apa Xbening kang?
Quote:



wah beres kue mbangun desane dewek emoticon-thumbsup

iya lah kudune, tp nganti seprene ra payu2 emoticon-Mewek

nang jogja kie, emoticon-Malu (S)
ngeneh dolan
besok siang insya alloh sampai di Banjarnegara, langsung ming pasar wage, cendol'e gawe kangen
Halaman 143 dari 151


×
© 2023 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di