KOMUNITAS
Home / FORUM / All / ... / Banyumas /
?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY] - Part 1
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52e78d2da3cb17194f8b457b/new-lounge-kaskuser-banjarnegara--prime-id-all-day---part-1

?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]

Tampilkan isi Thread
Halaman 140 dari 151
Quote:


dolan jogja lah ngene wkwkwk
Quote:


wis tau emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
ana ceweke apa ora far? emoticon-Malu (S) emoticon-Kiss (S)
Quote:


koe arep njaluk sing kaya ngene akeh stok
maklum, line e wes kaya asrama cewek emoticon-Malu (S)
Quote:


wah mantep iki emoticon-Cendol (S) emoticon-Cendol (S)
masalahe pada gelem karo nyong apa ora ya emoticon-Cape d... (S) emoticon-Takut (S)
Quote:


aku krandegan om,, cepak alun2 emoticon-Embarrassment
kae nang nduwur wes ana sing baikhi infone emoticon-cystg

Quote:


hayuk

angkringan ngarep DPRD esih ana apa ora ya emoticon-EEK!:

Quote:


warga nembe wingi sore juga melu nyimak emoticon-Add Friend (S)

Quote:


nyong wes nang mbanjar bae om emoticon-Malu

rika esih dolanan robot robotan nang jogja pa? emoticon-Ngakak (S)
Quote:


ayo mas, mumpung lagi nang mbanjar iki
nek ana apa ora aku ra paham, nek nang ngumah isine mugur turu tok emoticon-Hammer (S) emoticon-Ngakak (S)
Diubah oleh muhammadirfan94
Quote:


ora ana kayane wkwkwk

Quote:


esih emoticon-Malu (S)
insya Allah kie dolanan sing terakhir semasa kuliah, taun ngarep rampung emoticon-Malu (S)

--------------------------------------------------------------------------------------
ayolah gath kak emoticon-Malu (S)
Quote:


nek ora ana arep kumpul neng ndi? sing akeh wadon ayune emoticon-Malu (S) emoticon-Kiss (S)

ayo gath mening, bayu karo raye neng ndi ya emoticon-Bingung (S)

Spoiler for id line:
Diubah oleh muhammadirfan94
Quote:


bayu bayu raye raye adine koe pa? emoticon-Ngakak (S)

nyong lagi mangsan ujian kie lah, angel wektune, melu kesepakatan bae emoticon-Malu (S)

Spoiler for id line nyong:
Quote:


men olih emoticon-Cendol (S)
karena mas sudah terlalu mainstream
apa diundang pak bayu atau pak raye ya? emoticon-Ngakak (S)

iya bener si ya
Quote:



Kalibeninge ngendi mas?
Quote:


ya pak raye lah, wong siki wes due nyonya emoticon-Malu (S)
mbuh nek pak bayu kie, nyonyane urung keton2 emoticon-Hammer (S)

Quote:


kalibeninge ngarep pasar om emoticon-Malu (S)

njenengan ngendi?
Diubah oleh cah.peckok14
Quote:


nah iya cocok kue nek pak raye emoticon-Cendol (S)
njir urung keton emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
coin for "bang bayu goes to wedding" emoticon-Malu (S)

Quote:


aja aja anu seduluran emoticon-Bingung (S) emoticon-Hammer (S)
Quote:


egen nang banjar kayane wonge emoticon-cystg
We will open the book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New Year's Day.

Our life is a mixture of many ups and downs. Accept this reality and may you be able to handle all the situations you come across in the best ways possible. 

Gracias,

Strong
Reg. BANTEN
Quote:
Quote:



Ngarep pasar? Pasar si madep ngendi ya? emoticon-Ngakak
Quote:


happy new year emoticon-Malu (S)
Quote:


Quote:


ah kalian emoticon-Angel
Quote:


alhamdulillah... waras kang? emoticon-Wow
absen kang...
Halaman 140 dari 151


×
© 2023 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di