KOMUNITAS
Home / FORUM / All / ... / Banyumas /
?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY] - Part 1
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52e78d2da3cb17194f8b457b/new-lounge-kaskuser-banjarnegara--prime-id-all-day---part-1

?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]

Tampilkan isi Thread
Halaman 139 dari 151
Quote:



Ngajar sekolah ijasahe apa kang, diploma be lulus ora.

Mandan sumeng kayane.
Quote:


huwalah ujarku eskom emoticon-Big Grin
jajal peruntungan nang luar kota kang, nang mbanjar cokan angel.. #tsurhat emoticon-Malu

grimisan bae ya? emoticon-Embarrassment
Diubah oleh replikator
Quote:


Lah iki nembe sekang jakarta,
Wis tua pengen pahal cepak keluarga wa.

Karuan udan bae gendeng pada bocor geh walah jan

nek wes duwe pngalaman kerja ya mandan gampang nek arep nglamar2 nang mbanjar
nek ora ngesuk 2016 kantor pemerintah akeh proyekan, palanga apaha dijajal emoticon-Big Grin

wei pembalut kang ben ora bocor emoticon-Shutup
malah dopost emoticon-Malu

-------------------------
btw, jere mbanjar ana longsor ya? korban 1 orang meninggal, 1 luka2, mbuh daerah ndi
Diubah oleh replikator
Quote:


Iya wis tek subal karo plastik wkwkwk.
Ya mage di info ya kang, kue biasane freelance apa ana sarat2 apa.
Quote:


krungu2 si jere taun ngarep nang BPS arep ana sensus ekonomi, jelas mbutuhna tukang sensus & entry data, tergantung posisi sing arep dijikot apa, nek tukang sensus biasane kontrak & entry data biasane freelance

mbanjare ngendi wa? emoticon-Thinking
Quote:


Oh iya jal ngesuk nggolet infone.
Aku wanadadi wa, rika ngendi?
selamat pagi banjarnegara emoticon-Malu (S)
nyong teka maning setelah sekian lama ora ngejang emoticon-Ngakak (S)

Spoiler for :
Diubah oleh muhammadirfan94
Quote:


ih cah endi kie? emoticon-cystg
Quote:


adik kelasmu tercintah far emoticon-Kiss (S) emoticon-Betty (S)
masa masa SMA emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
Warga anyar melu nyimak
Quote:


kisah kasih disekolah emoticon-norose
[/color]
Quote:


anyar apa suwe pada bae kang emoticon-Malu (S) emoticon-Cendol (S)

Quote:


semut merah berbaris di dinding emoticon-Kiss (S) emoticon-Ngakak (S)
Quote:


menatapku curiga seakan penuh tanya... emoticon-Hammer (S)

prwe kabarmu fan?
si kuliah nang ndi?
Quote:


rika sih siki nang ndi? egen nang jogja pora? emoticon-Malu (S)
Quote:


kie kang ana info loker nang kamar sebelah
Code:
http://www.kaskus.co.id/thread/5672300796bde6f13c8b456c/lowongan-pekerjaan-pentingsegerateknisi/

semoga membantu emoticon-Malu (S)
Diubah oleh cah.peckok14
Ana sing kang mbanjar gunung?
Quote:


sedang apa disini? emoticon-Hammer (S)

alhamdulillah sehat boss
kuliah neng undip iki, dadi mahasiswa kupu kupu emoticon-Cape d... (S)
Quote:


kalibening absen gan emoticon-Malu (S)
Halaman 139 dari 151


×
© 2023 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di