alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/525bf735f9ca177370000002/selingan-pemilihan-mr-amp-ms-al-jepang-trik-untuk-nyari-tentara
Love 
[SELINGAN] Pemilihan Mr & Ms AL Jepang trik untuk nyari tentara
Looking Hot in Uniform: Japan Votes for Its Sexiest Sailors
By Kirk Spitzer / Tokyo Oct. 10, 2013

youtube-thumbnail


Contest is a bid to boost recruitment to the nation's self-defense forces at a time of rising regional tensions

Amid aggressive territorial demands from China and growing debate over its pacifist constitution, Japan’s Maritime Self Defense Force knows just what it needs: a popularity contest.

The JMSDF has launched an online contest to pick the most popular male and female member of the naval service. Contestants include a sailor who boards suspected pirate ships off the coast of Somalia and the pilot of a patrol plane cruising the contested East China Sea.

Japan’s armed services have risen dramatically in public opinion polls since the earthquake and tsunami in northeast Japan in 2011. The yearlong standoff with China over remote, uninhabited islands has boosted the naval service’s standing, as well.

Nonetheless, the Japanese public remains largely pacifist and the self-defense forces face continuing challenges to meet recruiting goals.

“Young people in Japan have a lot of options, and they don’t know much about the JMSDF,” says Lt. Cdr. Takashi Nobukuni, a JMSDF spokesman. “We’re hoping they will look at this and think, ‘That’s something I’d like to do.’”

The “Mr. & Ms. JMSDF” contest is aimed squarely at a young, technologically adept audience. Voters are asked to download a smart-phone app with professionally produced video profiles of each candidate and an interactive quiz about the JMSDF.

The six candidates were selected by JMSDF staff. No surprise, then, that all are relatively young and photogenic, with service occupations that would appear challenging or adventurous.

In addition to the P-3C pilot and boarding-crew member, the candidates include a submarine rescue diver, airborne electronics specialist, air traffic controller and shipboard navigator.

The app has been downloaded more than 10,000 times since it launched last month, making it one of the most popular in Japan. More than 100,000 votes have been cast. The submarine diver (male) and ship navigator (female) lead each category.

For all its pacifist leanings, Japan maintains a formidable military. Its defense budget is the world’s fifth or sixth largest (depending on exchange rates and other factors). With more than 100 surface warships and close ties to the U.S. Navy, the JMSDF is considered among the top naval forces in the world.

Yet, Japan is in the midst of a wrenching debate over security issues. China’s defense budget has been rising for more than a decade and is more than double that of Japan. Beijing is pressing claims to a group of remote islands in the East China Sea, called Senkaku in Japan and Diaoyu in China, and has begun operating modern warships close to Japan’s main islands.

Prime Minister Abe wants to boost Japan’s defense budget, ease restraints on the self-defense forces and amend the constitution’s war-renouncing Article 9. But Abe’s first nine months in office have been devoted largely to economic issues, and opinion polls show tenuous public support for his defense agenda.

“There is more public awareness and acceptance of the self-defense forces than in the past due to the tensions with North Korea and China and the tsunami relief effort. But it’s still fairly low, and [the Japanese people] don’t want constitutional change or a vastly greater force,” says Robert Dujarric, director of the Institute of Contemporary Asian Studies, at Temple University, in Tokyo.

The “Mr. & Ms. JMSDF” contest was inspired by a JMSDF humanitarian assistance operation in the Philippines last year. Profiles of several JMSDF members were posted on the JMSDF website and generated thousands of generally positive comments in Japan’s busy social media. The contest winner will be featured in a lengthy video posted on the JMSDF website and social media and may take part in recruiting and public awareness campaigns.

If the contest is successful it could help reverse the lack of prestige that has plagued military service throughout Japan’s post-war period. But there could be another deterrent, says Dujarric: “It’s hard work.”


http://world.time.com/2013/10/10/loo...#ixzz2hhhCsGQ7

******************************************************************************************

Vote for Letnan Nobuko Aoyama emoticon-Kiss

Spoiler for Nobuko aoyama:


Nyari tentara mau jadi AL di jepang susah.... jadinya pake trik pemilihan abang none angkatan laut, biar anak muda tertarik masuk AL emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin
makanya rekrut saya irie/miyabi/sora aoi/ameri ichinose jadi perwira ALemoticon-Kiss
Quote:Original Posted By wahwibson
makanya rekrut saya irie/miyabi/sora aoi/ameri ichinose jadi perwira ALemoticon-Kiss


tentaranya mau nembak jadi gak konsen. emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S) , apalagi "senjata" yang biasa dipegang artis" itu beda. emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By pecotot

...
Japan’s armed services have risen dramatically in public opinion polls since the earthquake and tsunami in northeast Japan in 2011. The yearlong standoff with China over remote, uninhabited islands has boosted the naval service’s standing, as well.

Nonetheless, the Japanese public remains largely pacifist and the self-defense forces face continuing challenges to meet recruiting goals.
...

“There is more public awareness and acceptance of the self-defense forces than in the past due to the tensions with North Korea and China and the tsunami relief effort. But it’s still fairly low, and [the Japanese people] don’t want constitutional change or a vastly greater force,” says Robert Dujarric, director of the Institute of Contemporary Asian Studies, at Temple University, in Tokyo.

...
Nyari tentara mau jadi AL di jepang susah.... jadinya pake trik pemilihan abang none angkatan laut, biar anak muda tertarik masuk AL emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin


Disukai dan makin populer, tapi ga banyak yang minat, orang2 Jepang rata2 pasifis. Yang muda2 lebih suka jadi idol si emoticon-Big Grin
Susah emang... emoticon-Cape d... (S)
lho foto Mr. nya mana...?emoticon-Bingung (S)
kog cuma foto si Miss aja emoticon-Berduka (S)
Quote:Original Posted By mawasorangutan
lho foto Mr. nya mana...?emoticon-Bingung (S)
kog cuma foto si Miss aja emoticon-Berduka (S)


emoticon-Bingung (S) maho detected...
Quote:Original Posted By mawasorangutan
lho foto Mr. nya mana...?emoticon-Bingung (S)
kog cuma foto si Miss aja emoticon-Berduka (S)


Mancing Bhassbol Ranger keluar nih emoticon-Big Grin
_____________________

entar lagi juga kayaknya bakal rame yg daftar JSDF seiring meningkatnya intensitas konflik disana, they need an external trigger emoticon-Big Grin
para Mr. emoticon-Kiss
[SELINGAN] Pemilihan Mr & Ms AL Jepang trik untuk nyari tentara
[SELINGAN] Pemilihan Mr & Ms AL Jepang trik untuk nyari tentara
[SELINGAN] Pemilihan Mr & Ms AL Jepang trik untuk nyari tentara
miss AL korea emoticon-Malu (S)

[SELINGAN] Pemilihan Mr & Ms AL Jepang trik untuk nyari tentara


....................emoticon-Ngacir
kenapa beda ama sini yah, sini aja susah jadi tentara
Quote:Original Posted By gmmvgx
miss AL korea emoticon-Malu (S)

[SELINGAN] Pemilihan Mr & Ms AL Jepang trik untuk nyari tentara


....................emoticon-Ngacir


makan jenderal koreaemoticon-Matabelo
Quote:Original Posted By wongstrees.ka13
kenapa beda ama sini yah, sini aja susah jadi tentara


hukum ekonomi lah, banyak peminat, lowongan yg tersedia dikit...emoticon-Malu (S)
Quote:Original Posted By Fideliaku


hukum ekonomi lah, banyak peminat, lowongan yg tersedia dikit...emoticon-Malu (S)


sebenere kesempatan kerja banyak juga om, cuman mentalitas priyayi tai kucing yg bikin orang selalu berebut jadi pegawai negeri emoticon-Big Grin
emoticon-Peace yang pasti gaji,asuransi,tunjangan etc tentara diluar cukup menggiurkan
Quote:Original Posted By mawasorangutan


sebenere kesempatan kerja banyak juga om, cuman mentalitas priyayi tai kucing yg bikin orang selalu berebut jadi pegawai negeri emoticon-Big Grin


yahh... bijitulah om, nyaris semua lini seperti itu.... emoticon-Malu (S)
bektutopik... andai perekrutannya seperti jav ok kali ya....emoticon-Kiss (S)
Quote:Original Posted By gmmvgx
miss AL korea emoticon-Malu (S)

[SELINGAN] Pemilihan Mr & Ms AL Jepang trik untuk nyari tentara


....................emoticon-Ngacir


kalo gini sih ai rela jadi krunya mengarungi 7 samudra raya... tabah sampai akhir.. emoticon-Baby Boy 1
Quote:Original Posted By mawasorangutan


sebenere kesempatan kerja banyak juga om, cuman mentalitas priyayi tai kucing yg bikin orang selalu berebut jadi pegawai negeri emoticon-Big Grin


presepsi sebagian besar warga negara, kalo kerja buat pemerintah, pasti terjamin.. jadinya banyak yang jadi pns, bumn dan aparat. Masuk tentara rebutan, masuk pns rebutan, masuk polisi rebutan.... emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin

ane sering denger curhatan temen2 yang jadi HRD di perusahaan swasta diseputaran sudirman-thamrin, begitu sulitnya mencari SDM...


Perbandingan Gajian Tentara di negara-negara besar, total setahun dalam USD

[SELINGAN] Pemilihan Mr & Ms AL Jepang trik untuk nyari tentara
Quote:Original Posted By pecotot


presepsi sebagian besar warga negara, kalo kerja buat pemerintah, pasti terjamin.. jadinya banyak yang jadi pns, bumn dan aparat. Masuk tentara rebutan, masuk pns rebutan, masuk polisi rebutan.... emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin

ane sering denger curhatan temen2 yang jadi HRD di perusahaan swasta diseputaran sudirman-thamrin, begitu sulitnya mencari SDM...


sama kog, ai juga selalu kerepotan cari research assistant buat project2 lapangan, pdhl long term dan benefit lengkap lho emoticon-Embarrassment
Quote:Original Posted By mawasorangutan


sama kog, ai juga selalu kerepotan cari research assistant buat project2 lapangan, pdhl long term dan benefit lengkap lho emoticon-Embarrassment


sama om kantor ane... juga sama saja emoticon-Embarrassment
udah nyari karyawan susah, ngeluarin duit buat training... ujung2nya resign jadi pns.... emoticon-Embarrassment padahal gaji di pns sama atau lebih kecil... alasannya dapet pensiun emoticon-Embarrassment
Quote:Original Posted By pecotot


presepsi sebagian besar warga negara, kalo kerja buat pemerintah, pasti terjamin.. jadinya banyak yang jadi pns, bumn dan aparat. Masuk tentara rebutan, masuk pns rebutan, masuk polisi rebutan.... emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin

ane sering denger curhatan temen2 yang jadi HRD di perusahaan swasta diseputaran sudirman-thamrin, begitu sulitnya mencari SDM...


Quote:Original Posted By mawasorangutan


sama kog, ai juga selalu kerepotan cari research assistant buat project2 lapangan, pdhl long term dan benefit lengkap lho emoticon-Embarrassment


Quote:Original Posted By pecotot


sama om kantor ane... juga sama saja emoticon-Embarrassment
udah nyari karyawan susah, ngeluarin duit buat training... ujung2nya resign jadi pns.... emoticon-Embarrassment padahal gaji di pns sama atau lebih kecil... alasannya dapet pensiun emoticon-Embarrassment


Itu karena ga banyak yg minat atau karena ga banyak yg punya disiplin ilmu bersangkutan? Kan seringkali yg dicari yg punya pengalaman, bukan yg punya skill tp baru lulus, CMIIW