alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5256aae817cb179c63000001/singapore-army-will-be-equipped-with-6-an-tpq-53-counterfire-target-acquisition-radar
Video & Image 
Singapore army will be equipped with 6 AN/TPQ-53 Counterfire Target Acquisition Radar
The Defense Security Cooperation Agency of United States notified Congress today of a possible Foreign Military Sale to Singapore of 6 AN/TPQ-53 (V) Counterfire Target Acquisition Radar Systems and associated equipment, parts, training and logistical support for an estimated cost of $179 million.
Singapore army will be equipped with 6 AN/TPQ-53 Counterfire Target Acquisition Radar
The Lockheed Martin AN/TPQ-53 counterfire target acquisition radar is a new generation of counterfire sensor with the flexibility to adapt to uncooperative adversaries and changing missions.

The Government of Singapore has requested a possible sale of 6 AN/TPQ-53 (V) Counterfire Target Acquisition Radar Systems with 120 degree sector scan capability, software support, support equipment, simulator, generators, power units, publications and technical documentation, spare and repair parts, live fire exercise, communication support equipment, tool and test equipment, personnel training and training equipment, U.S. Government and contractor technical and logistic support services, repair and return, Quality Assurance Teams, and other related elements or program and logistics support. The estimated cost is $179 million.

This proposed sale will contribute to the foreign policy and national security of the United States by increasing the ability of the Republic of Singapore to contribute to regional security. Its contributions to counter-piracy and counterterrorism efforts continue to stabilize a critical chokepoint where much of the world’s goods and services transit en route to and from the Asia Pacific region. The proposed sale will improve the security of a strategic partner which has been, and continues to be, an important force for political stability and economic progress in the Asia Pacific region.

The Government of Singapore intends to use these radar systems to modernize its armed forces. The purchase of these target acquisition radars will enhance the Singapore Army’s foundational defense capability. The radars will reduce the vulnerability of forces to indirect fire attacks and provide them with the information necessary to respond to such attacks. The proposed sale provides the Government of Singapore with assets vital to protect and deter potential threats. Singapore will have no difficulty absorbing this equipment into its armed forces.
http://www.armyrecognition.com/octob...ms_091013.html
emoticon-Ngakak
Bruakakaka,yeah right,dihujani artileri dari batam aja keok kok singapura !!!
ngarep.com
emoticon-Blue Repost

emoticon-Blue Repost


http://www.kaskus.co.id/thread/52565...radar-systems/
ho`oh ........ repost ma trit-nya tante maho...., eh mado ding .... emoticon-Peace
Quote:Original Posted By reinzbl
emoticon-Ngakak
Bruakakaka,yeah right,dihujani artileri dari batam aja keok kok singapura !!!
ngarep.com


please dude... emoticon-Smilie
ente sarkasm ato apa ni...
Quote:Original Posted By cherrybombers


please dude... emoticon-Smilie
ente sarkasm ato apa ni...


emoticon-Hammer2 Ya sarkas lah,emang kita punya macem iron dome buat proteksi counter-battery? atau kita punya counter fire radar kek gini juga?
Caesar aja katanya beli cuman 37 biji(dah dateng berapa ya),kalo misalnya abis nembak ketembak balik pas lagi kabur caesarnya? kalo ilang 5 aja udah sakit rasanya.
Quote:Original Posted By reinzbl


emoticon-Hammer2 Ya sarkas lah,emang kita punya macem iron dome buat proteksi counter-battery? atau kita punya counter fire radar kek gini juga?
Caesar aja katanya beli cuman 37 biji(dah dateng berapa ya),kalo misalnya abis nembak ketembak balik pas lagi kabur caesarnya? kalo ilang 5 aja udah sakit rasanya.


ya mbok dikasih tau klo sarkas.. emoticon-Smilie
ntar pada salah sangka..
Quote:Original Posted By reinzbl


emoticon-Hammer2 Ya sarkas lah,emang kita punya macem iron dome buat proteksi counter-battery? atau kita punya counter fire radar kek gini juga?
Caesar aja katanya beli cuman 37 biji(dah dateng berapa ya),kalo misalnya abis nembak ketembak balik pas lagi kabur caesarnya? kalo ilang 5 aja udah sakit rasanya.


FYI, Cesar dibeli sekalian dengan counter fire radar juga lho, tapi buatan Prancis tentunya, makanya paket harganya mahal betul emoticon-Smilie

Untuk Kh 179, isu isunya sih juga lagi mencari cari counter fire radar yang sepadan untuk menemani unit itu emoticon-Smilie
×