CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Banyumas /
Jam Kalong Banyumas 22.00 - 04.00 - Part 1
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/524eebf817cb17ec42000001/jam-kalong-banyumas-2200---0400---part-1

Jam Kalong Banyumas 22.00 - 04.00

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 4 dari 501
Quote:

ya genah dadi angel atur jadwal emoticon-Big Grin

padahal aku senin selasa rebo off emoticon-Stick Out Tongue

Quote:


alah kae bisane emoticon-Mad:

ya enak kue, mangkat sabtu wengi. rabu wengi balik.

Quote:

nah kaya kuwe loh emoticon-Big Grin

pencitraan sitik ben ora keton homone emoticon-Shutup

arep model sing piwe emoticon-Big Grin

Quote:


emoticon-Cool

sing teyeng d ajak 'jalan'

ya sing sing sing apa bae emoticon-Ngakak (S)
Quote:

aku juga kaya kui
kadang malah ta tambih
kadang malah ta bonusi
men keton ora ngejunk
dadi keton rapi juga
di deleng juga kepenak
tapi melas juga karo sing nguot
soale macane mandan akeh
apa malah dadi akeh
eh macane dadi dawa bgt ding
jerene sih aja kedawan
ndak pada males nguot
males ya jane ra usah di kuot ya
meding di lewati bae
sapa reti ana wong liwat sing gelem nguot
ya syukur pak lurah
pak menteri juga ra papa
syukur malah pak presiden
dadi kan post ku keton apik di mata presiden loh ya
men mimin juga seneng
apa maning momod.e
wes jelas seneng bgt kui





wasem aku ki post apa sih
deneng malah daw bgt
jere miinimal 4 kata
kie malah dadi dawa bgt
maune kepriwe sih kie
deneng malah dadi dawa kaya kie
mesti polaeh ukillme karo agil kie
wasem genah kae cah loro
apa apa ndadak di kon kaya kie, kaya kae lah
padahal aku dewe ya ra gelem kaya kae apa maning kaya kie

wes lah
ndak dadi dawa bgt
ngko malah momode dadi males maca
malah ndak ngomong meng mimin juga
mimine kesuk ngko malah kaskus dadi maentenis

kie maentenis apa durung sih
apa malah lagi overposting
kayane sih lancar ding emoticon-Ngakak
Quote:

iya sih emoticon-Big Grin

setu aku kuliah nganti jam 6 sayange emoticon-Hammer

Quote:

pancen homo kae ya
ra perlu pencitraan
Quote:

tapi minggune bisa meluan kan sesuk
Quote:

siap gan emoticon-Big Grin

mengko tak kirim via email CVne emoticon-Big Grin

Quote:

sisa karo multi kuot emoticon-Hammer

Quote:

ya pencitraan ben ora keton gan emoticon-Big Grin

Quote:

pasti bisa dong gan emoticon-Big Grin

Quote:


oh dadi kawit mau koe nggawe ky kue emoticon-Ngakak
Quote:

y jalan wengi, kan gutul minggu emoticon-Wink

ato TA ya kena
Quote:

deneng malah sisa
priwe meh lanjutna ora
'
apa nunggu si maho
Quote:


okeh lah siap bray

email bae ya kena emoticon-Kiss (S)
Quote:

malah ngajari TA emoticon-Hammer

Quote:

ngenteni baen lah emoticon-Big Grin

nek wis metu sms baen emoticon-Big Grin

arep off sit golet penyegaran emoticon-Big Grin

Quote:


aku ya ra paham
deneng bisa kaya kui ya
jane malah bisa dadi pira post kui ya
Quote:

yowes ngko gari di kabari bae
Quote:


emoticon-Hammer (S)

mending ky kue, daripada bali grasa grusu jebule mangkat langka dosene emoticon-Mad:

kie ngeneh nek arep golet alamat travel
Quote:

eman eman kuwe emoticon-Ngacir

mending sebaris sepost sebaris sepost emoticon-Ngacir

update status terus emoticon-Ngacir

Quote:

sing terakhir kaya tau ngerti trik kaya kui emoticon-Ngakak
Quote:


kudune bisa dadi 30 post kue tah

mayan, ngko d quote quote dadi akeh,

mungkin kaya kie skemane

30
60 60
270 270 270
4860 4860 4860 4860



dst. bisa ngantik iso kue tah
Halaman 4 dari 501
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di