CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Banyumas /
Jam Kalong Banyumas 22.00 - 04.00 - Part 1
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/524eebf817cb17ec42000001/jam-kalong-banyumas-2200---0400---part-1

Jam Kalong Banyumas 22.00 - 04.00

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 2 dari 501
lalu mau apa lagi kalau sudah pindah rumah emoticon-Bingung
suwun wis pindahan bareng bareng gan emoticon-Toast
Quote:


entah lah gan hehe
apa ya
Quote:


mantab
nang pekiwan kabeh emoticon-Cool
aku dadi koben deneng ya emoticon-Bingung (S)
Quote:


tapi kan ulih peikwan kabeh
closed juga ulih emoticon-Cool
Quote:


turu bray emoticon-Ngakak
Quote:

dipindah maning baen emoticon-Big Grin

Quote:

rubuhna sisan yuh emoticon-Ngacir

Quote:

turu nang ndi, aku langka kasur emoticon-Big Grin

Quote:


wes jelas opp maning emoticon-Big Grin
Quote:


ben dadi tambah rame ya ben seru

Quote:


meh hajar maning apa kie
Quote:


mandan di gawe maning apa pie
Quote:


$ ente kemana bray

--

wis wiswuda kie emoticon-Selamat
Quote:
apa wes
lah kowe kapan

Quote:

kiye tak kuot gil emoticon-Big Grin

Quote:

ya kena emoticon-Big Grin

amburkna sisan emoticon-Big Grin

Quote:


kaya kae kepriwe bray ?

mbok ana tambahan emoticon-Big Grin

mengejar MIK emoticon-Ngacir
Quote:
tenan ora
nek iya ya ayuh

Quote:

mengejar newbie baen lah gil emoticon-Ngacir

Quote:
ngko maning tak maca

Halaman 2 dari 501
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di