alexa-tracking

[facebook] Game of Thrones Ascent

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/51643e3edb9248ca71000009/facebook-game-of-thrones-ascent
[facebook] Game of Thrones Ascent
[facebook] Game of Thrones Ascent

Game of Thrones Ascent Beginner’s Guide & Walkthrough

Game of Thrones Ascent is an RPG game brought by Disruptor Beam. The game mechanics is mainly based on decisions you have to make on each quest, which in turn end up shaping your character’s aligment (see Character and Quest section for a detailed explanation). You won’t see live action battles here, it’s a pure RPG, and characters from the TV Show and Book are not directly involved in the game, but just heard.

Before you start, you must know that your progress in the game can be measured by your character level and the second one if Power (top right side of the screen to see points) which positions you in a ranking of Lords.


Spoiler for XP Points & Currencies:


Spoiler for Character:


Spoiler for Quests:


Spoiler for Sworn Sword Quests:


Spoiler for Choosing Your Fealties:


Spoiler for Lorebook:


Spoiler for Buildings:


Spoiler for Power:


Spoiler for Gallery:


http://quickgamer.net/games/game-of-...-ascent/guide/
http://www.disruptorbeam.com/games/game-of-thrones


NO JUNK
NO JUALAN
NO PROMOSI
Spoiler for FAQ:
- reserved -
di update lagi dong bro biar joint alliance kaskus
update lagi gan.. ane mau ikut main tp ga mau forever alone ...
Quote:Original Posted By JokerJokeJester
di update lagi dong bro biar joint alliance kaskus


uda ada ya alliance kaskus?
kalo blm ada dan yg maen uda cukup banyak. ntar kita bikin alliance kaskus.
Walah baru tau ada game ini, mo main lagi maintenis yah?
niggalin jejak dlu gaaaan emoticon-I Love Indonesia (S)

ane udah level 28, fealty Targaryen, barang kali ada yg main juga bisa invite di fb ane, sazaki_maori@yahoo.co.id kasih message GOTA ya emoticon-Kiss (S)
gue udah maen id gue : John Snow emoticon-Ngakak

saran gue mumpung nih game masih baru pake nama2x keren di felemnya
ane baru main kemarin nih gan, seru juga ga kaya game facebook lain kalau yang ini ada "pilihan" pilihan tapi memang sih tetep nunggu nunggu kaya game fb haha


ayooo nih alliance kaskus mana? ane si buat aliance sendiri tapi isnya sendirian emoticon-Ngakak
sippp main kan....

minta bataaaaaaa
Quote:Original Posted By brokenbro
sippp main kan....

minta bataaaaaaa

id ente apa gan?

join alliance gw dong

DKingdom

emoticon-Ngakak
ini thread kayaknya ga keurus ud dari awal taon tapi ga ada postemoticon-Sorry
add ane donk
id : Raymund Karstark