alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/513800951ed719f31200000a/guesthouse-murah-di-tengah-pusat-kota-seoul
Guesthouse murah di tengah pusat kota Seoul
Dear all,

Mau kasi info nih, kemarin baru aja balik jalan-jalan dari korea. Tinggalnya di rumah temanku, lokasinya di Itaewon jadi dekat kemana2 kalo mau ke myeongdong, dongdaemun, gyongbokgung, dst.
Kalau ada yang perlu infonya Pm aku aja, nanti bisa diskusi lebih lanjut.

O ya untuk liat foto2 guesthousenya bisa liat disini
Spoiler for Foto Guesthouse:

Ada 3 kamar jadi total bisa nampung 5 orang

Untuk group lebih dari 5 orang juga bisa koq, lokasi juga di Itaewon
Juga kalau ada yang perlu jasa tourguide orang indo juga ada, pokonya dijamin tournya bakalan berkesan emoticon-Ngakak

For more info bs lewat Whatsapp 081310397367
Lokasi persisnya ada disini
Guesthouse murah di tengah pusat kota Seoul
maksudnya? ini guesthouse punya orang indo yang tinggal di seoul?
Iya punya orang indo yg diseoul, tertarik sisemoticon-Smilie
Orang Indonesia buat Guesthouse di seoul? Berapa ya sis per harinya?
Quote:Original Posted By oakmerch
Orang Indonesia buat Guesthouse di seoul? Berapa ya sis per harinya?


pm sent
PM'in harganya donk gan.. thanks emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By crush90
PM'in harganya donk gan.. thanks emoticon-Big Grin


PM sent
suhu di Korea sekarang sudah bersahabat sekitar 10 derajat, jadi enak buat jalan2
Most Famous and Popular Galbi Restaurant in Seoul
Guesthouse murah di tengah pusat kota Seoul
1. Mapo Sutbul Galbi (마포숯불갈비) in Nonhyun-dong (논현동)
This 24-hour galbi restaurant, located in the ever so trendy Nonhyun area (near Apgujeong), is a favorite for Korean drama or movie superstars. Tables are commonly reserved for celebrations by Korean drama or movie crews after they successfully complete their projects. Walls are plastered with pictures of Korean celebrities that have partaken in this restaurants famous galbi offerings. Come and try their specialty, 왕생갈비 (wang-seng-galbi), which goes for 30,000 won a person. They have close to 250 seats, and things can get a bit hectic in there. But with some of the best galbi in Seoul and Korean celebrities galore, who wouldn’t want to eat there?
Open: 24 hours
Phone number: 02-516-1522
Address: 서울시 강남구 논현동 62-6
(Seoul, Gangnam-gu, Nonhyeon-dong 62-6)
Closest subway station: 압구정역 (Apgujeong Station – line number 3)
2. Sutbul Mapo Galbi (숯불마포갈비) near Shincheon Station (신천역)
Another restaurant that takes the Mapo Sutbul moniker, this restaurant is famous for its marinated galbi (양념갈비), both beef and pork versions. What makes this Korean galbi restaurant different is the special marinade they use. Rather than using the typical seasonings of other Korean galbi recipes, they add plums in the marinade to utilize their natural sweetness. If the 26,000 won for 1 serving of marinated beef galbi is too rich for your blood, you can still taste this famous galbi marinade recipe for the cheaper pork version (13,000 won).
Open: 4PM – 2PM
Phone number: 02-3431-9411
Address: 서울시 송파구 잠실동 188-11
(Seoul, Songpa-gu, Jamsil-dong 188-11)
Closest subway station: 신천역 (Shincheon Station – line number 2)
3. WooSung Galbi (우성갈비) in Yaksu-dong (약수동)
This galbi restaurant is situated right in the middle of Yaksu Market (약수시장). Some might call it ghetto, but others might say it’s a very old school Korean experience (plastic chairs, no interior design, crowded, etc.). But its simplicity is also part of its success. There are only two items on the menu: pork galbi (돼지갈비) and pork rinds (껍데기). Even with the limited offerings, if you check out the Korean blogosphere, you’ll see that Korean bloggers love this place. And for 12,000 won for each serving, you can too
Open: 2PM – 2AM
Phone number: 02-2231-6722
Address: 서울시 중구 신당3동 372-40
(Seoul, Jung-gu, Shindang3-dong 372-40)
Closest subway station: 약수역 (Yaksu Station – line number 3 and 6)
boleh minta detailnya? kebetulan ada rencana ke seoul emoticon-Smilie
Pm sent
Maaf sebelumnya.

Ini lagi jualan atau sharing?

kok berasa kayak di FJB, pakai PM segala emoticon-Bingung (S)
Ngak jualan cuman share aja hehe....
Boleh PM dong, ini deket gimpo airport atau incheon ya? Kadang saya business trip ke Seoul soalnya hehe. Apa ada private room?
Lokasinya ada di dekat Itaewon kurang lebih 1 jam 15 menit dari Incheon. detail already sent by PM
Itaewon banyak shopping store dan resto, dijamin ngak bakal kelaparan disana
Quote:Original Posted By karuni4
Itaewon banyak shopping store dan resto, dijamin ngak bakal kelaparan disana


koq PM sy ga dibalas yah
boleh minta detailnya gak? emoticon-Smilie