alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50a8ac4f1ad719bd7a000049/pakde-vs-robot-boso-suroboyoan
PakDe Vs Robot (Boso Suroboyoan)
Spoiler for kalo ngakak jangan lupa gan:


Siji dino sing tenang

Pak De lungguh adep adepan karo BuDe..ning siji resto sing apik...

Waiter'e robot.

Robot teko nyedakki pak de, trus ngomong :

“What is your nationality?”, robot takon.

“Indonesia” jare PakDe.

“Selamat datang”, jare robot nganggo bahasa Indonesia.

“Apa bahasa suku Anda?”, robot takon meneh.

“Jawa”, jare PakDe

“Sugeng siang. Badé pesen nopo?” Jare robot nganggo boso jowo.

"Canggih yo bu", PakDee ngomong karo BuDe.

“Ono lotek?”, ibune takon karo robot.

“Ono”

“Pesen rong porsi”

“Porsi gede opo cilik?

“Porsi gede”

“Lombok e piro ?”

“Sing siji loro, sing siji sepuluh”

“Nganggo kangkung?”

“Yo”

“Nganggo timun?”

“Yo”

“Nganggo kol?”

“Yo”

“Nganggo kol jowo opo kol asli jepang ?”

“Sing endi wae lah manut ”, PakDe wis rodo nesu.

“Kacange di uleg opo di blender ?”

“Kuarepmu !”

“Kacange setengah mateng opo mateng?”

“Goréng sing gariiiiiiing..!!”

“Nganggo bawang goreng rak ?”

“Nganggo..., asu !” Pak de misuh banter banget.

“Dipiring opo dipincuk ?”

“Dipiring !”

“Lengone nganggo margarin opo minyak kelapa ?”

“Jelantah.... wedhus!! !” Nesu banget soale wis sepuluh menit dewe..

Robot meneng, lampune byar pet ketap ketip koyo'ane lagi di proses.

Kiro-kiro telung menitan robot'é ngomong meneh :

“Maturnuwun. Pesenan tak tompo. Mung rak iso di sugohke”

“Nopo ? Aku wis ngenteni suwe banget, tanya-jawab karo koe , kok rak iso nopo to ndes?”, jare PakDe emosi

“Soale durung ono asu'ne karo wedhus'e ………..”

“Djancuuuk...Iso edian aku ! Ayo bu lungo, rak usah nguntal neng kene !!!”, PakDe nggondhok.

emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak ane ngerti dikit bahasanya gan,yang bawahnya agak ga ngerti
PERTAMAX emoticon-Cool
emoticon-Rate 5 Star buat agan
kocak gan emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By adrai999
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak ane ngerti dikit bahasanya gan,yang bawahnya agak ga ngerti
PERTAMAX emoticon-Cool
emoticon-Rate 5 Star buat agan


PakDe Vs Robot (Boso Suroboyoan) PakDe Vs Robot (Boso Suroboyoan) PakDe Vs Robot (Boso Suroboyoan)
hahahaha jokes ente bener-bener ngocok perut ane gan
nice jokes ..

emoticon-Rate 5 Star

Spoiler for BUKA KALO ENTE GAK MALU !!:
wkwkwkwwk asli kocak pak de emoticon-Stick Out Tongue
jancuk lucu bnget gan aku arek suroboyo pisan emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By maddakaskus
jancuk lucu bnget gan aku arek suroboyo pisan emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak


emoticon-Shakehand2
Quote:Original Posted By undergroundoz
wkwkwkwwk asli kocak pak de emoticon-Stick Out Tongue


emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
mana subtitlenya gan ?emoticon-Bingung







INGATLAH SUATU SAAT NANTI KITA AKAN MATI SAUDARAKU
Quote:Original Posted By K.ASKUS.
mana subtitlenya gan ?emoticon-Bingung







INGATLAH SUATU SAAT NANTI KITA AKAN MATI SAUDARAKU


ok gan ane inga'2...

emoticon-Matabelo

emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By Onlineponsel
kocak gan emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak


waduh kocak gan.. emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By Dragnezzz


waduh kocak gan.. emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak


wkwkwkwkwk...

emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By maddakaskus
jancuk lucu bnget gan aku arek suroboyo pisan emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak



malm ini ane lagi BT super bgt gan emoticon-Berduka (S)
ane emoticon-Bingung mau ngapain emoticon-Gila
akhirnya ane emoticon-Traveller jalan-jalan ke jokes
ehh nyasar dimari lg gan... emoticon-afro
lumayan gan mpe dithread agan ane fresh lg emoticon-rainbow
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
tapi ane cuma bisa emoticon-Ngakak (S) aja gan biar thread agan tambah rame emoticon-Peace
nice jokes yah gan emoticon-thumbsup
emoticon-I Love Kaskus (S)
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Malu (S) ane ga ngerti boso jowo.....tetep ketawah ajahemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Bisa Aja Gan.....
Good Joob emoticon-thumbsup
emoticon-I Love Kaskus (S)emoticon-I Love Kaskus (S)emoticon-I Love Kaskus (S)emoticon-I Love Kaskus (S)emoticon-I Love Kaskus (S)
kira-kira ada beneran ga ya robot model begitu...]
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
hahah asli kocak bener dah gan emoticon-Ngakak
emoticon-Bingung (S)