KOMUNITAS
Home / FORUM / All / Games / ... / Online Games /
Ace Online Episode 4.0 Subagames
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000008734529/ace-online-episode-40-subagames

Ace Online Episode 4.0 Subagames (thread in progress...)

Ace Online Episode 4.0 Subagames


Quote:


System Requirement
Quote:


ACE Online is an action based Massive Multiplayer (MMP) 3D Space Shooter. In ACE Online, players can pilot their own fighter ships (also known as Gears), on a futuristic world where they can upgrade skills or the Gear itself. In ACE Online, gamers have full control over the Gear’s movement, making it very different from the traditional style RPG’s mouse click control method. This is a Role-Playing Game (RPG), but with all the fun and action of a First Person Shooter (FPS). Since the background of ACE Online is based in a spacious 3D atmosphere, players need to be aware that an enemy missile can strike at any time and from any direction.


NATION

Quote:


Nation War

Quote:


Screenshot
Spoiler for .:


Videoplay
Spoiler for .:



Download
Quote:


Register
Quote:


Forum

Quote:


Index
Quote:


War Schedule
Quote:


Thread Rules
Quote:
Polling
231 Suara
Mana Gear Faforitmu? 
Diubah oleh loxx
Halaman 1 dari 125

Info Lain

Gears
Quote:



Status Gear
Quote:


Character Preview
Spoiler for buka:


Nation Map
Quote:
Diubah oleh loxx

News & Events

Ace Online Episode 4.0 Subagames


Suba Games are pleased to announce that the long-awaited launch of ACE Online Episode 4 will begin on Thursday, November 15th, at 11:00 AM Eastern Standard Time. No, this is not a drill!

Due to the update process, the ACE Online server may be down for several hours as the update is applied and tested.

ACE Online Episode 4 is a major content update that brings the following significant changes:

Crystal Trigger System

Travel to Ash Lane, a brand-new level, and you'll find a formation of crystals. When using the item Bionic Core of the Phillion, you will be able to destroy the crystals... the order you destroy them in can trigger boss battles, special events, or items. Crystals respawn 1 hour after they are destroyed.

NGC Strategic Point War System

The brand new non-player faction, the NGC, has been discovered! Both ANI and BCU must rally and fight together to destroy the NGC Strategic Point in the brand new Floating Lake map. The nation that deals the most damage to the Strategic Point . The NGC Strategic Point respawns 12 hours after it is destroyed.

New Missions

ACE Online Episode 4 offers 9 new story missions dealing with the new NGC threat, which take place in brand-new maps.

Evolution Type PETs

Players can now purchase Evolution Type Personal Electronic Toys at the War Point shop. After being equipped with either a Buff Auto Use Socket or Condensed Kit Auto Consume Socket, these PETs can be given a share of your XP to boost their effectiveness!

Hundreds of New Items

ACE Online Episode 4 brings a brand new tier of items to the table that go beyond level 100! Dozens of upgraded engines, weapons, crafting materials, and more are available for use! Additionally, existing items, such as Hologram Cards, can be bought using War Points.

New Characters & Appearances

Two brand new characters to play as have been added! Requires a Character Change Card. Starting appearances of all GEARs have also been updated.

And More...

There are even more changes in Episode 4 than is possible to list here, from new Cash Shop items to changes to monster drops, to new I-GEAR skills. We encourage you to check out the game and see all there is to see!

We know the wait has been long, but we'd like to thank all existing ACE Online players for their support and patience, and we're pleased to be able to present the update. To any existing Suba Games users who haven't played ACE Online yet, or if you've just discovered ACE Online, join us on Thursday November 15th!
Diubah oleh loxx
servernya lagi di matiin gan, sabar aja dah dolo maintancenya udah dari kmaren

Analisis Gear Menurut para Mbah

Spoiler for Mbah Wei203:






Spoiler for mbah CallMeTomz:




Spoiler for Mbah RotKrieger:



Spoiler for Mbah Caurmen24:
gan, ane liat di trailernya itu ada cara fighting tapi diem di tempat melayang doang ga bergerak kemana-mana itu gimana caranya, yang main cuma bergerak ke kiri kekanan ama atas bawah. itu pas lagi war. biasanya kalo fighting kita bergerak kedepan, ini enggak gan

Information Link

Diubah oleh loxx
serius ada yang pake zero speed?. klo brake sih ane ngerti, yang ane maksud coba liat warnya deh pasti pas duel di koridor gitu gada yang maju kedepan, mereka malah cuma tukeran peluru tembak-tembakan tanpa bergerak kedepan

WAR Schedule

-reserved-
Diubah oleh loxx
gimana cara dapetinnya gan, mau banget

Rank System

Level 1-11 : Basic
Level 12-21 : Trainee
Level 22-31 : Junior
Level 32-41 : Airman
Level 42-51 : Wingman
Level 52-61 : Ace
Level 62-71 : Veteran
Level 72-81 : Top Gun
Level 82-91 : Wing Commander
Level 92-94 : Hero
Level 95-100: Centurion
WHAT THE FUUUUUUUUUUU?????????

udah mau keluar di indo? emoticon-Hammer
ya ame punya m gear, cuma jarang di pake di karenakan lambatnya puol, tapi enak buat manuver
-raserved-
Quote:


mantap thread'a emoticon-Angkat Beer
Quote:


M-gear dan A-gear. emang ga kelihatan tapi sesungguhnya kedua ini yang paling banyak berjasa
eh udah biat trit nya tp ane ga di kasih tau emoticon-Marahemoticon-Marah:maho btw udah kirim feedback blum nih biar ntar dapet hadiah ga tau hadiah apaan item mall kali :maho:maho
Quote:


sip deh ganemoticon-Big Grinemoticon-Big Grin

Quote:


bner bgt gan,,kayak yang kurang padahal gede jasanyaemoticon-Big Grinemoticon-Big Grin

Quote:


cieeeee kan ane udah post di trit sanaemoticon-Malu
ane dah kirim gan,,tapi ngak tau nih hadiahnya apaanemoticon-Big Grinemoticon-Big Grin

maunya sih pesawat yang beli pake WP:maho
L
Quote:

kalo ane sih duit ama armor udah cukup gan emoticon-Embarrassment
Quote:


duit sih gampang,drop dari momon lumayan gak kerasa kalo lagi grindingemoticon-Malu

kalo ikut wp ampe beres juga dapet tuh SPI capsule,isinya 200k lebih:maho

armor sih...hmmmm boleh lah asal yang rareemoticon-Big Grinemoticon-Big Grin
L
wuihh ada juga trit server indonya he he he sip sip agan loxx emoticon-Kiss

betewe ntu armornya yg di show kok boss armor semua jadi mupeng nueechh... emoticon-Mewek

Anima Mortarnya serem itu emoticon-Takut
Halaman 1 dari 125


×
© 2022 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di