CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Bogor /
[Info] Bahasa Soenda Urang Sarerea + Kamus
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000002722061/info-bahasa-soenda-urang-sarerea--kamus

[Share] Bahasa Soenda Urang Sarerea + Kamus


[Info] Bahasa Soenda Urang Sarerea + Kamus

Ngahaja didamel deui thread iyeu supados urang tiasa, mikacinta kana bahasa daerah nyalira sareung uninga kumaha perkawis bahasa soenda teh.
Didieu tempat tumaros...tempat kukumpul sareung pembelajaran sarerea emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin

credit 2 :


kang priaidaman emoticon-Angkat Beer

[url=http://tarjamah.sabilulungan.org/ ][B]Terjemahan ti bahasa Indonesia ka Bahasa SOENDA[/B][/url]

emoticon-Angkat Beer


profile-picture
anp50 memberi reputasi
Halaman 1 dari 43


.: RESERVED :.

[Info] Bahasa Soenda Urang Sarerea + Kamus



[Info] Bahasa Soenda Urang Sarerea + Kamus


.: RESERVED :.

[Info] Bahasa Soenda Urang Sarerea + Kamus

pej 2 jeung 3 diamankeun heula ku TS emoticon-Embarrassment

hayu urang mulai ngawangkong na emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin


[Info] Bahasa Soenda Urang Sarerea + Kamus
aeng aeng..... teu tiasa Using Sunda Langgeh .. emoticon-Malu
KumahaK ateuhh Kang Adiee ??? emoticon-siul:

nu pentieng mah Manjieng di PageK One lhaaa emoticon-Metal:
ari urang sunda mah ... kedah tiasa bahasa karuhun urang....

sok atuh urng di kawitan....

mangga....
ngaramekun nya kang emoticon-Angkat Beer
Wilujeng enjing sadayana
[Info] Bahasa Soenda Urang Sarerea + Kamus
ini kang pesenannya
Spoiler for ABCD:




lanjut ==>>>
Spoiler for EFGH:



lanjut ===>>>
Spoiler for IJKL:



lanjut ===>>>
Spoiler for MNOP:


lanjut ===>>>
Spoiler for QRST:
Spoiler for UVWXYZ:


tolong di benerkeun mun aya nu salah emoticon-Big Grin

urang ge ngan ukur copas hungkul




emoticon-Big Grinemoticon-Big Grinemoticon-Big Grin
^

jih cangak..emoticon-Ngakak
panan kuurang geus dijieun di postingan paertama emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin
tingal pijit kamus bahasa soenda yadin82 emoticon-Wink


punten sunda bogor pisan___emoticon-Peaceemoticon-Ngacir
kalo gini kan enak emoticon-Big Grin
gw gk perlu beli kamus bahasa sunda emoticon-Embarrassment

belajar ahh..
hahah mantap gan, tak kasih cendolnya deh 1
punten kang numpang liwat abdi.. wogh keren pisan ieu mah kamus basa sunda.. nuhun atuh inpo-nya emoticon-thumbsup:
Quote:


jih ... teu ningali urang emoticon-Big Grin .. langsung teken post reply ... emoticon-Malu
kumahaaa damang barudakkk???emoticon-Big Grin
pangestuuuuuuuuuuu
Halaman 1 dari 43


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di