CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Malang /
[share] panggon nakam nang ngalam..
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000000927585/share-panggon-nakam-nang-ngalam

[share] panggon nakam nang ngalam..

Quote:


mbiyen ketoke tau ono thread sing gawe sharing panggonan, warung, resto nang malang.. tapi saiki nandi yo??

ketimbang kesuen ngoleki ayas tak gawe anyar ae ya.. emoticon-Embarrassment

tribute tu sam lazarus.. (*nandi awakmu sam?? emoticon-Big Grin)

Thread Ini bertujuan sebagai ajang share pengetahuan tempat2 Kuliner diMalang
Sekaligus juga bisa digunakan referensi untuk temen2 diluar malang yang mo maen2 ke kota ini.


Quote:
profile-picture
profile-picture
lina.wh dan semutgulat memberi reputasi

Dundee MOG

wayah week end wingi seperti biasa nang omah gak ono sing gelem masak, termasuk emes.. nah.. kita para anak kelaparan ber-3 karo mbak plus ojob langsung mluncur nang mog..
biasane sih mangan nang kfc (secara ayame paling maknyos) yen ora nang aw(yen pengen root beer).. tapi kali iki beda.. moro nang Dundee, secara ono dulur sing dadi pegawe nang kono.. langsung wes.. pesen..sing dipesen delok nang pic ya emoticon-Embarrassment
pokoke.. dengan bugjet sing nang kfc, aw, ato mc cuma dapet 3 paket.. nang dandi.. iso berpiring2 emoticon-Big Grin

pic..

akhirnya bukan cuma tulisan emoticon-Big Grin

minuman segar dateng.. emoticon-Embarrassment (sing abang jus semangka, sing coklat, mik squash)


pemandanganne.. gak nguati rek emoticon-Blue Guy Smile (S)
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di