CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Banyumas /
◄۞♠[Lounge]Kaskus Regional mBanyumasan♠۞►[Reborn] - Part 1
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5a5d5171dc06bda9418b4568/loungekaskus-regional-mbanyumasanreborn---part-1

◄۞♠[Lounge]Kaskus Regional mBanyumasan♠۞►[Reborn]

Tampilkan isi Thread
Halaman 344 dari 344
Wis lalekna cerita iki
Wis pancen takdire kudu dikuatna nompo kenyataane
Purwokerto nagih janji
Sisi wetan alun alun purwokerto
Dewe due cerito
Ben dino tak rasani
Neng batam aku teko nagih janji insyaAllah
Roso iki iseh podo
Pandongamu sing tak jaluk
Rino wengi aku mimpi koe
Nandang loro dipandang sisih moto
Aku wong sepele kudu kuat atine
Pengin ngeluh tapi entek eluhe
Tangi tangi wes awan
Tes tes sepi
kepriwe si kie emoticon-Pertamax
profile-picture
sarfaraaz memberi reputasi
ya ya ya... aku arep maksi karo ehemmmemoticon-Tepuk Tangan
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
Menampilkan 1 - 0 dari 1 balasan
hmmmm
ijin malingtas gan emoticon-Traveller
Njajal lah wis sue ora ngendong nang kene.

kayane ana mbokan 5 taunan ora ngendong


esih pada ora ya wong-wonge ?


Halaman 344 dari 344


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di