CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
(6.2 MB) Download Lagu Woro Widowati Wong Sepele Cover MP3 + LIRIK
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e83ee832525c332b13821f4/62-mb-download-lagu-woro-widowati-wong-sepele-cover-mp3--lirik

(6.2 MB) Download Lagu Woro Widowati Wong Sepele Cover MP3 + LIRIK

==========>>> WONG SEPELE MP3 <<<==============

Bila kamu mengunduh lagu  Wong Sepele Cover Woro Widowati  MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Woro Widowati - Wong Sepele ( Cover Woro Widowati ) wapka stafaband metrolagu ilkpop matikiri wallkpop planetlagu belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Woro Widowati, kamu juga bisa mendownload secara legal di Woro Widowati, untuk mendukung Woro Widowati - Wong Sepele ( Cover Woro Widowati ) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.



Duh abote, kahanane uripku
Kudu nandang loro

Dipandang sesisih moto


Yen takdire, kudu dikuat-kuatke

Aku mung wong sepele

Kudu kuat atine


Kadang pengen ngeluh

Naliko kentekan eluh

Kodrate manungso

Kui pancen bedo-bedo


Dedel duwel ati nompo kasunyatan iki

Kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki


Jujur sedih uripku koyo mengkene

Sugih waras durung tau tak rasake

Urip dewe tresno ra ono sing gape

Kudu sabar mung dianggep wong sepele


Mlaku we kadang kesandung

Ora ono sing nulung

Tangise ning ati ra iso tak bendung


Aku pancen wong sepele

Nanging bakal tak buktekke

Dadi uwing ojo seneng nyepelekke

(6.2 MB) Download Lagu Woro Widowati Wong Sepele Cover MP3 + LIRIK




GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di