CARI
KATEGORI
KATEGORI
Informasi! Baca info terupdate seputar virus corona di sini
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
(4. 8MB) Download Lagu Woro Widowati Loro Ati ( COVER ) MP3 + LIRIK
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e7c2213af7e93072b473422/4-8mb-download-lagu-woro-widowati-loro-ati--cover--mp3--lirik

(4. 8MB) Download Lagu Woro Widowati Loro Ati ( COVER ) MP3 + LIRIK

=====>>> UNDUH FILE <<============


Bila kamu mengunduh lagu Woro Widowati - Loro Ati ( COVER ) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Woro Widowati - Loro Ati ( COVER ) wapka stafaband metrolagu ilkpop matikiri wallkpop planetlagu belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Woro Widowati, kamu juga bisa mendownload secara legal di Woro Widowati, untuk mendukung Woro Widowati - Loro Ati ( COVER ) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.


Jumeneng neng njero atiku iki
Yo mung sliramu sing tak tresnani
Senajan to akeh gudho,marang aku
Tetep tresnomu sing tak gondeli

Mugo ae salah mripat loro iki
Mugo ae iku duduk kowe
Lungguh jejer sesandingan
neng ngarepku
Bercumbu mesra karo wong liyo

Ning Bantaran kali Mediun
Kowe janji karo aku
Janji setio sumpah ning ati
Ora bakal ono wong liyo
Cukup aku yo mung aku
Urip bareng sampek mati

Reff :
Kok tego mentolo
Kowe kang mas
Kok tego mentolo
Nglarani aku

Kurang opo kang mas
Kurang opo aku
Kok tego mentolo
Nglarani aku

Song 2 :
Loro ati iki loro
Pancen loro
Sumendal perih ning njero dodo
Ora nyongko ora ngiro
Kok gampangne
Yen bakale koyok ngene



GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di