CARI
KATEGORI
KATEGORI
Informasi! Baca info terupdate seputar virus corona di sini
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
(6.1MB) Download Lagu Happy Asmara Tatu MP3 Gratis + LIRIK
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e6352ec018e0d21130b1272/61mb-download-lagu-happy-asmara-tatu-mp3-gratis--lirik

(6.1MB) Download Lagu Happy Asmara Tatu MP3 Gratis + LIRIK

====>>>> HAPPY TATU MP3 <<====


Bila kamu mengunduh lagu Happy Asmara - Tatu ( OFFICIAL ) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Happy Asmara - Tatu ( OFFICIAL ) wapka stafaband metrolagu ilkpop matikiri wallkpop planetlagu belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Happy Asmara, kamu juga bisa mendownload secara legal di Happy Asmara, unt

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan

Manise janji - janjimu kuwi

Nglarani ati


Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo

TATU sing ono ndodo

Perih rasane yen eling kowe

Angel tambane


Opo aku salah yen aku crito

Opo anane

Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu

Piye tenane


Opo aku salah yen aku kondho

Opo anane

Ceritane tresno naliko biyen

Aku lan kowe


Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo

TATU sing ono ndodo

Perih rasane yen eling kowe

Angel tambane


Opo aku salah yen aku crito

Opo anane

Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu

Piye tenane


Opo aku salah yen aku kondho

Opo anane

Ceritane tresno naliko biyen

Aku lan kowe




GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di