CARI
KATEGORI
KATEGORI
Informasi! Baca info terupdate seputar virus corona di sini
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
(6.4MB) Download Lagu DENNY CAKNAN Sugeng Dalu MP3 GRATIS + LIRIK
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e627f7b28c991511c243150/64mb-download-lagu-denny-caknan-sugeng-dalu-mp3-gratis--lirik

(6.4MB) Download Lagu DENNY CAKNAN Sugeng Dalu MP3 GRATIS + LIRIK

==>> sugeng dalu mp3 <<===

Lirik DENNY CAKNAN – Sugeng Dalu
 
LIRIK
DENGARKAN
ORANG LAIN JUGA MENELUSURI
 
Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane
Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu
Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani
Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni
Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis…

SHARE: Facebook Twitter

Bila kamu mengunduh lagu DENNY CAKNAN - Sugeng Dalu MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu DENNY CAKNAN - Sugeng Dalu wapka stafaband metrolagu ilkpop matikiri wallkpop planetlagu belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album DENNY CAKNAN, kamu juga bisa mendownload secara legal di DENNY CAKNAN, untuk mendukung DENNY CAKNAN - Sugeng Dalu di semua charts dan tangga lagu Indonesia.




GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di