CARI
KATEGORI
KATEGORI
Informasi! Baca info terupdate seputar virus corona di sini
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
(5.8 MB) Download Lagu DENNY CAKNAN Tanpo Tresnamu MP3 Gratis + LIRIK
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5e627f12337f9307375c0a40/58-mb-download-lagu-denny-caknan-tanpo-tresnamu-mp3-gratis--lirik

(5.8 MB) Download Lagu DENNY CAKNAN Tanpo Tresnamu MP3 Gratis + LIRIK

===>>> DOWNLOAD MP3 <<===


Lirik DENNY CAKNAN – Tanpo Tresnamu
Biyen seneng bareng
Karo kowe
Biyen susah tetep
Karo kowe
Sa iki wes bedo
Kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku
Nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong liyo...

Reff:

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong liyo...

Reff:

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Kepiye maneh caaku
Nglalekno esem guyumu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu
Ming sepi tanpo trisnamu...

SHARE: Facebook Twitter

Bila kamu mengunduh lagu DENNY CAKNAN - Tanpo Tresnamu MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu DENNY CAKNAN - Tanpo Tresnamu wapka stafaband metrolagu ilkpop matikiri wallkpop planetlagu belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album DENNY CAKNAN, kamu juga bisa mendownload secara legal di DENNY CAKNAN, untuk mendukung DENNY CAKNAN - Tanpo Tresnamu di semua charts dan tangga lagu Indonesia.




GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di