CARI
KATEGORI
KATEGORI
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5c3bf826af7e930dd41807cf/catatan-yang-terbuka

Catatan Yang Terbuka

Tampilkan isi Thread
Halaman 330 dari 403
pengusaha nyambi psikolog ya om,kakean d curhatiemoticon-Ngakak
Quote:


Ngalah critane emoticon-Big Grin
Ga manut, wassalam.. emoticon-Nohope
Update terus bang londo..
Quote:


Wkwkwkkwk... si Gaberner sekarang jadi Wan Aibon....gw masih belum nemu jawaban... aibon milyaran rupiah untuk sekolahan dipake untuk apa ya..emoticon-Confused
Iya mas aku pernah juga sih project gedung baru sekali ga sampai tuntas juga, jam terbang kurang untuk gedung jadi ya ga pede mas

Quote:


Quote:

Bukan om... emoticon-Big Grin
Quote:

Siapa bilang???
Quote:

Wkwkwkkkk... Main nang zona maut tenan lho kui mba... Ming iso bergantung karo nasib tur sitik strategi... emoticon-Big Grin Ide ku emang sering dianggap sesat kok mba... emoticon-Big Grin
Quote:

Ora psikolog om, tukang nampung air mata... emoticon-Big Grin
Quote:

Leg karo cewe emang kudu wani ngono om... emoticon-Big Grin
Quote:

Gass... emoticon-Big Grin
Quote:

Untuk ngelem berjamaah mba, biar bisa fly... emoticon-Ngakak (S) lalu lupa kalau wan aibon ga bisa kerja... emoticon-Big Grin
Quote:

Kudu pede lah om, aku wae lagi akhir2 iki sinau konstruksi jalan dan jembatan... Susah banget ternyata... emoticon-Hammer2
profile-picture
profile-picture
joniahjoni dan rizkisurya.87 memberi reputasi
Quote:


Lagi sadar aku kw main neng zona seekstrem kui.. nek muni uripmu flat dan membosankan kon nyoba urip koyo kw mas.. tak jamin ra nganti sedino wes nyerah.. emoticon-Ngakak (S)
Sesat bagi le ra memahami mas.. nek paham yoo ra sesat malah pencerahan emoticon-Angkat Beer kecuali niat e ket awal mung sok kepo ttg kw dan ttg kecerdasan mu.. emoticon-Cape d... (S)emoticon-Cape d... (S)
Quote:

Lha pie mba, dalane ngono jee... Jogja koyone cerah ceria mau sore mba... Delok Maguwo kok panas, lha kene udan deres lagi ntes terang jeew... emoticon-Big Grin
Quote:


Kene awan mau grimis thok le udan jare kidul kono.. seko konco lg piknik nyang pantai kudanan tapi yoo mbuh.. emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin
Mergo kui dalan mu mas.. nek ono le kepo kan lucu.. emoticon-Cape d... (S) coba ae ngrasake neng pinggiran zona merah.. aku wae gumun ternyata le di critake si om kui kw... emoticon-Ngakak (S) kw terlalu sangar nggo aku
Quote:

Wkwkwkwkkk... Biasa wae mba, masa lalu... Saiki pengen dadi wong biasa, ga neko-neko wae wes Alhamdulillah... Sing penting golek duit lancarrr, nge-beer lancar... Nggodani bakul bubur Tamsis yo lancar... emoticon-Hammer2
Quote:


Wes ninggal jejak mas.. emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin tapi salut kw iso kuat banget.. nek wong liyo tak jamin nangis2 bar kui nyerah mas..
Udann mas.. jogja syahdu pokmen.. emoticon-Angkat Beer
Quote:

Malem minggu udan??? Sangan sasi meneh kebak bocah mba Jogja... Wkwkwkkk... Tak cek hotel biasa full booked... Sing mburi yo full juga, efek Sekaten koyone ya??? Leg minggu ngarep isih kok ngene, yo golek nang Prawirotaman wae... emoticon-Ngakak (S)

Kuat ku kui karena Gusti ngijinke mba... Tanpa ijin, aku yo ga iso nopo-nopo mba... Disik akeh kemakine, leg saiki pikir pindo lah... emoticon-Big Grin
Quote:


Mosok full mas?? Kayane ora deeh.. tapi nek weekend jogja kapan sepineee.. mau grimis syahdu mas.. saiki mbuh aku rung methu ndalan.. males mbayangke macete tamsis.. emoticon-Ngakak (S) neng prawirotaman ae.. cerak nek meh dolan ngidul.. emoticon-Angkat Beer

Yoo mergo kw juga yakin mas.. Gusti sayang kr kw makane kw dikei bantingan model ngunu kui.. aku wae reti critamu sing ora seko kw wae terheran2.. emoticon-Ngakak (S) ono uwong seatos kw.. nek saiki mah mesti kalah nek wes dirayu kakak po si cantik kae.. emoticon-Ngakak (S)
Quote:


Nembe rampung moco thread sebelah om, dadine kudet.. kapan le nikah mbek mb lina ya rung dong q om..
Quote:

Nang situs pemesanan hotel full booked mba... Leg aku ngebel ewuh leg diangkat mba-mba e kae... emoticon-Ngakak (S) Ra sah metu mba, aku pas malam minggu dijak nang tugu kae isine ming misuh karo misuh... emoticon-Hammer2

Gass, lokasi cedak ayam geprek akeh kan??? Sekalian hunting dedek emes seko Spanyol... emoticon-Leh Uga
Quote:


Nek mok tlp mesti muni akeh le kosong mas.. kan dia salah satu fans mu.. emoticon-Ngakak (S) jelasss nek mung gur marai misuh.. daerah macet parah..
Makaneee ndang tuku omah neng kota.. ben rasah nginep hotel.. emoticon-Ngakak (S)
Due lemah yoo malah di banguni kos nggo adek gemess.. emoticon-Cape d... (S)
Le neng omah kurang nggemesi po mas? emoticon-Ngakak (S)
Quote:

Simak aja om... emoticon-Ngakak (S)
Quote:

Ho.o kosong akeh, termasuk kamar kose deknen ya??? emoticon-Hammer2 Kalem seg mba, lagi memandang iki urung ono feel nggo tumbas sakurunge dipantau... emoticon-Big Grin

Neg nyenggol sing ning omah, aku mlipir wae mba... Repot urusane... emoticon-Ngakak (S)
profile-picture
gusbudi memberi reputasi
Quote:


Intine kan kosong mas.. emoticon-Ngakak (S) entuk pijet barang nek neng kos e.. emoticon-Ngakak (S)
Angger ojo weekend neng jogja mas.. mubeng2 golek pandangan enak.. angger weekend yoo mangkato dewe.. emoticon-Ngakak (S)
Sing neng omah juwarakkkk mas... bidadari tenan emoticon-Malu (S)
profile-picture
gorgorgoriii memberi reputasi
Quote:

Wkwkwkwk... Pijet marai posing mba... emoticon-Big Grin aku trauma podo wae mba metu nang kutho pas weekend... Mending Senin-Kamis, kui aman dan terkendali...

Jelas mba, makane aku manut wae leg karo Provos kae, sendiko dawuh koyo abdi dalem kae lho... emoticon-Big Grin
Quote:


Lha kan katanya... ngga papa kalo wan aibon ngga bisa kerja yang penting seiman..emoticon-Hammer2
profile-picture
tom122 memberi reputasi
Halaman 330 dari 403


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di