KOMUNITAS
Home / FORUM / All / ... / Surabaya /
₪₪₪₪ Thread'e Wong Sabar :mringis: v.1. ₪₪₪₪ - Part 6
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/560d9874e05227123f8b456d/8362836283628362-thread039e-wong-sabar-mringis-v1-8362836283628362---part-6

₪₪₪₪ Thread'e Wong Sabar :mringis: v.1. ₪₪₪₪

Tampilkan isi Thread
Halaman 399 dari 409
Indo*a* iki koneksine koyok jembut
sengaja meneng ae, ben wong e peka.
Sepine

Sabarrrr
Pancet sepi

Sabar
Sabar ate moleh
sabar nabung gae modal usaha
jarang posting kudu sabar

sabaaaaar
ga budhal, ok fix
Nang jakarta panganane larang larang

Sabat
cuwi gak ngejunk

sabaaaaaaaalllllll
Sabar murang beraap hari moleh nak sby.
Sabar
persiapan sampek engko bengi..
bayar mahal masak sendiri, sabar emoticon-Shutup
Harus bisa bersabar
asline wong e iku ngerti ga sih, padhal wis di KODE. isih ae meneng ae. ok fix
versi kaskus saiki gak enak blas...sabar
bacot. nek gak enak yo dilepeh
sabar
Selalu sabar
kapan fullbar, sabar
profile-picture
profile-picture
profile-picture
sucramsonga dan 3 lainnya memberi reputasi
Halaman 399 dari 409


×
© 2023 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di