CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Sports / ... / Soccer & Futsal Room /
★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b5499fdde2cf2b91a8b4568/persib-bandung--bobotoh-kaskus

★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★ Season 2019

Tampilkan isi Thread
Halaman 99 dari 222
Quote:


Beto daek jadi serep kang
Tapi di madura united emoticon-Ngakak

Quote:


Mun alus mah moal dilepas bray ku bali oge, tapi maenya baru dikontrak ku psm bisa langsung pindah ka persib? Tapi teuing ketang ngarana oge liga lawak
Quote:


Kagok edan bringback trisula lokal Yandi Sofyan, Rudiyana jeung Dicky Firasat comeback ti pensiun.

flashback musim debut mamang dicky..
★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★

Persib LI IX 2003
Dadang Hidayat (C), Piotr Orlinski, Imral Korea Usman, Aji Nurpijal, Ruhiat, Mariusz Muharski
Yosep Nandang, Jefry Prasetyo, Maciej Dolega, Eka Santika, Dicky Firasat
Diubah oleh tiatiatia
Quote:


Ieu jaman keemasan trio pilandia jeung dicky firasat ges kitu aya aji nurpijal rambo wkwk.
Deuh meni tinggaleun berita ieu soal transfer domba emoticon-Big Grin

Ieu pemain sayap bakal rame yeuh, musim kamari ngan gozo hungkul nu ngabret ayeuna nambahan 2. Wayahna bow kudu nambahan effort leuwih mun embung cicing di bench.

Lini tengah kudu jadi sorotan oge. Ieu palaur jiga persib jaman si herjos. Kabeh we pamaen tengah hungkul, kuatka maitimo jadi striker. Esteban ge pan bisa di sayap, ngan sayah lewih condong manehna jadi SS. Tah nu lieur mah lopicic, alus keneh si abdul aziz kamana2 emoticon-Tai

Zalnando tos jadi pembelian anu jos yeuh. Ngan hanjakal CB anu berpengalaman gaganti iqbo can manggih. Indra Mustafa can bisa jadi tumpuan unggal maen. Insyallah 2-3 taun deui manehna bisa jadi next jupe. Lamun dibere main eta ge.

Yandi Sofyan balik bandung? emoticon-linux2 moal komen loba ah, mun heeh manehna balik, kudu rekrut deui striker hiji ulah manehna hungkul emoticon-Angkat Beer

Oot emoticon-Peace
- Omat eta Lesta ulah nepi leupas. Komo ka si jeruk emoticon-fuck
- Kade anu komen ulah silih suntrungkeun. Beda pendapat mah oke, ngan inget da urng teh hiji bendera keneh. Komo anu nyebat bobodoh. Si jeruk geus mulai ningali celah kumaha manehna bisa nancebkeun bendera di tatar pasundan, salah sahijina ngarangkul nu di daerah. Palaur ah.
Quote:


Leres kang sayap teh tos numpuk jeung rame matakna lord saya sakali deui setuju dilepas cmn caranya krg beretika.

Tengah oge bener numpuk karunya we zola mun teu dipanggil timnas bakal buruk.
Lini depan kurang minimal striker utama harga mati 1 deui d bwh eze dkit jgn prince yandi jauh teuing skill,postur, dll
Mudah2an sayap2na jeung lini kadua oge subur.
Soalnya viscara musim lalu subur,frets lumayan,gozo lumayan cmn febri melempem dan erwin oge dulunya second striker apa striker mudah2an bisa ngotot kaya tantan dlu tapi skillna komo finishing ferdinand sinaga hehe.

Punten nyebut bobodoh di daerah da abdi ngarasa kitu.
Ibaratnya kunaon betah di kaskus komen krna lebih smart,lebih dewasa,lebih nyambung.
Cobian di fb atau ig komen kamana jawab kamana diskusi kamana?hehe.
Quote:


tah eta bray, salila ieu oge kan nama YS tara kadangu, walopun musim kamari aya di BU, jadi mun ceuk saya mah nanaonan direkrut,
tos weh mending poles pemain muda nu aya ayeuna ato rekrut ti kleub sanes tp anu tos katingali kualitasna emoticon-Smilie

mudah2an cuman sekedar isu wungkul lah emoticon-Ngakak (S)
Drama musim transfer persib episode kesekian emoticon-Big Grin
Quote:

Yang ane sayangkan dari atep kemarin cuma cara memberitahunya yang lewat telepon yang kurang etis untuk pemain yang hampir 10 tahun untuk persib
Kalau mau buat acara perpisahan seperti pemain luar juga susah, karena model klub indo yang bongkar pasang sehingga hampir tiap akhir musim bagi pemain itu musim terakhirnya untuk klub tersebut.
Kalau dari segi komposisi winger menurut ane udah pas nggak perlu ditambah
Semoga jika jadi kembali karena teknis bukan untuk kebijakan populis

-------------------------------------------------------------
Akhirnya dobrak pagar chapter 2
Quote:
Diubah oleh drillroid
Aya gosip deui Persib rek ngarekrut Fabiano tukang botram. Maenya Weh rek nyokot deui pemain ISO 36. Emang sih baheula Alus, tapi umur teu bisa bohong. Kunaon nya Persib mah nyokot pemain Alus teh di usia anu geus kolot. Anu geus waktunya pensiun. Esteban Viscara ge itungana geus kolot.


Quote:


tapi fabiano tos wni cenah nya?
teu nanaon mun wni mah moal ngabeakeun kuota asing
jang maen di indonesia mah kapake keneh lah
usia sakitu komo jeung pengalamanna
mereun kuota asia bisa ke posisi lain yg membutuhkan (second striker)
jadi engke aya kesempatan loba sabil/indra bisa maen
Ningali mata najwa, edun WHU batur mah di telepon geu teu diangkat, ieu nelpon sorangan ka mata najwaemoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

Masih nyeri hate WHU ku sanksi komdis kamari, langsung nyebret, tong neangan duit di pssi...emoticon-Ngakak

Nuding lempeng jelema na aya di mata najwa emoticon-Ngakak

Episode anyar yeuh, Persib bakal beak di kekeak pssi, keur kamari disebut oge WHU ku edi
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
Menampilkan 1 - 0 dari 1 balasan
hahaha whu public enemy pssi ayeuna.
makana taun ayeuna mah penghematan dan pembibitan we mun rek digawean mah cukup target berlaga di asia or 3 besar oge udh bagus krna coach di bwh nu kamari dan pamaen oge mun murah2 mah di bwh nu kamari.
tapi ninggali sabenerna komposisi pamaen ayeuna sbenernya kualitas teu d bwh nu kamari.
skrg mungkin bauman gk ada tapi sayap gacor yeuh baheula eweuh febri n ghozo ges we lieur sampe supardi jadi sayap n coba agung dan lord tapi krg maksimal skrg ada frets dan erwin sampe viscara siap menggila.
mungkin bauman teh diganti viscara nya cmn bauman emg lihai narik bek lawan n kaya inzaghi hoki dan posisi nya oke tapi semoga saja viscara bisa jadi pelayan yg baik dan bisa d winger ada kelebihan dan kekurangan.
mun inkyun di upgrade ku lopicic yah kyknya penurunan cmn untung ada abdul azis lumayan lah tapi dado cedera mudah2an geura fit n performa meningkat.
di bek sayap lumayan aya upgrade zalnando walaupun wildan oge cukup mun alus d borneo kamari sbenernya.
tinggal d cb ganti na victor can aya asa hariwang hehe

Btw besok mudah2an pamaen anyar n ngora loba maen.

Hyongna:
4-3-3
Gk: made
Bek : zalnando,wildansyah,indra,ardi
Tengah : hariono, viscara, lopicic
Depan : febri, muchlis, frets

Mengingat king eze ceunah can fit babak kadua we maena sambil ieu muchlis sugan ecreug maena apa msh bisa berkembang atau dipiceun sakalian.
abdul azis bisa ganti hariono or aki lopicic mana we nu maen teu maksimal.

1 deui mah mun 3 pergantian jang nambah pengalaman or nge test pamaen anyar.
Bisa henhen,erwin ramdani, sampe trio pemain diklat jardel,beckham,lestaluhu mangga pasihan waktos maen 10 menit wae mah minimal asal tos leading 2-0.

Btw sabil kamana?

Next pas lawan persiwa di gbla mun ges meunang gede tlg rotasi nya.

Hyongna mun d gbla ges meunang gede:
4-3-3
Gk: aqil
Bek : puja,bojan,sabil,henhen
Tengah : kim, viscara, lopicic
Depan : erwin, eze, gozo

Pergantian
Eze ganti wildan.
Supardi ganti puja/henhen mun ngudag skor mun teu mah jardel we lah.
Mun ges balik bily ganti gozo mun teu zola ganti lopicic.
Mun can balik bisa lestaluhu we ganti lopicic bilih cedera di forsir teuing.

Supaya kabeh pamaen persib bisa main.
Diubah oleh KewZ
Malisic jadinya cabut atau ngga ini teh?
Quote:


Cabut dari Serbia menuju bandung kang untuk latihan persiapan tarkam cup wkwk
Pemaen anyar bisa tampil pan isukan lawan persiwa?
Penasaran hayang ningali frets maen euy
Nama yang dibawa ke cilacap
Berikut daftar 21 pemain menuju Cilacap :

Penjaga Gawang: 
I Made Wirawan
M. Aqil Saviq

Pemain Belakang:
Wildansyah
Indra Mustafa
Henhen Herdiana
Mario Jardel 
Ardi Idrus
Zalnando

Gelandang:
Hariono
Kim Jeffrey Kurniawan
Beckham Putra Nugraha
Abdul Aziz
Srdjan Lopicic
M. Syafril Lestaluhu
Febri Hariyadi
Erwin Ramdhani
Esteban Vizcarra
Frets Butuan

Penyerang:
Muchlis Hadi Ning S
M. Wildan Ramdhani
Ezechiel N'douassel.

---------------------------------------------------------------
Karena ini PI dan 2 leg, berharap starter yang main pemain baru sama pemain yang musim kemarin cadangan
Quote:



nu baperan teu di bawa mang? anu curhat tea gening di instastory..ulah di bawaan ketang anu lemah mah bisi baper ..hihihihi
Diubah oleh Bangbunghideung
Quote:


Bener nya uy, katingali pisan teu siap gabung persib ieu pamaen, ai vc an jeung awewe mh teu baper geuning si ieu mh, pirage di kritik kitu langsung update, kajadian deui nu pro jeung nu kontra teh emoticon-Nohope
Quote:


Sab1l sanes kang ieu teh?
Hehehe pantesan teu dibawa kitu nya?
Halaman 99 dari 222


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di