CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Sports / ... / Soccer & Futsal Room /
★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b5499fdde2cf2b91a8b4568/persib-bandung--bobotoh-kaskus

★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★ Season 2019

Tampilkan isi Thread
Halaman 96 dari 222
Quote:


Hereuy kang, piraku dangda daek maen di persib sakitu ayeuna tos di j league wkwk. Jigana mah paling banter pemain vietnam, filipina atanapi turkmenistan kyrgiztan nu karitu bari jeung mereun nu diincerna oge pemaen bench / tos iso / ujung2nya embungeun ka persib wkwkkw
Nomer 7 emoticon-Mewek
Quote:
Quote:


Tah ieu rame dibabakan ig kang, rata² memaki manajemen, tidak menghargai lord Atep, harusnya nomor 7 dipensiunkan, fix Atep dipicieun demi Vizcarra, dll..
Nomor 7 asa lebar mun dipensiunkeun, nomor 7 masih menjual, identik ku winger nu make na. Kan ningali dipake ku Vizcarra ge meuni asa madep kieu, bisa nyieun move on dari kesedihan, setelah ditinggal ku lord Atep emoticon-Peace
Geus gabung jeung jeruk we tep nyusul lord sucipto jeung mamang abdurahmang
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
Menampilkan 1 - 0 dari 1 balasan
Quote:


Jaman sekarang susah kang mau pensiun nomer punggung. Sepakbola industri emoticon-Smilie. Ane cuma aneh aja ada yang pakai nomer 7 selain lord. Udah identik banget. Btw Toncip jadinya ke sebelah emoticon-Big Grin
punten nya tanpa mengurangi rasa hormat ka lord.
1. pemain udh performa turun trus byk pamaen ngora maenya rek makan gaji buta di bench?
2. harusnya kalau mau dia jadi duta we di diklat or coach dsbnya sok mun rek ngahargaan mah meunang lah.
3. kontribusi atep emg gk bisa dianggap kecil cmn jgn lebay deh kalau persib itu kaya persiwa keuangan dsbnya trus loyalitas dia kaya choirul huda 1 man 1 club apalagi sampe mati2an ke degradasi,duit gk lancar dsbnya baru urg angkat topi bener2 legend.
persib mah gaji lancar, fans loba bisa jiga artis,dll maenya eweuh nu daek?
Babakan IG mah loba nu baperan
Teu kudu baper lah era sepak bola industri mah emoticon-Ngakak
Komo mensiunkeun nomer mah

Ngan enya carana meni teu elegan mutus kontrak ukur di telepon, teu bisa kitu ngomong langsung.
Ngaran Atep keur di daerah mah masih menjual, siga di daerah sayah (Majalangka) basa peresmian lapangan oge nu di undang Atep
WHU ge teu bisa berkutik geuning...
Quote:


Matakna laku keneh da nu di daerah punten we lewih loba bobodoh na drpd di kota jigana teh, matak ku loba bobodoh muncul lah baper2 mania sama lord.
Sok ath garajih ku anjeun lord teh.
Upami mutus kontrakna hemat saya emg kurang atau malah tidak etis menehemen.
saya oge hyangna mah supardi, atep, ono, made jadi senior yang dipertahankan, selain karena kualitas, attitude mereka juga cukup bagus.
bisa lah jadi inspirasi atau tukar pikiran pamaen muda atau pamaen baru persib, tentang kultur ataupun laennya
tapi mau dikata apa lagi? sepakbola yan memang gini
iniesta pun gak pensiun di barca, ikar casilas juga, john terry pun sama
sedih boleh tapi gak usah terlalu berlebihan

masih penasaran sama duet bojan (kalau masih stay di persib), bakal maksimalin asing asia apa nyari lokal label timnas nya
Quote:


Msh byk talenta daerah di sayap ges aya febri dll.
Teu gede kumaha ath bayar we ku akang?
Da moal ngaberatkeun mah hahaa.
Mun frets or erwin salah sahiji teu dtg mah msh oke lah atep maen.
Skrg atep mau main kapan cmn makan gaji buta?
Prospek nya ke depan nya apa jadi pungutin bola d luar lapangan?
Kalau mau jadi duta or asisten ssb mah bole lah tep.
Cmn tuh kan kecil apa mau jg?
Lihat 1 balasan
Memuat data ...
Menampilkan 1 - 0 dari 1 balasan
Wilujeng sumping Zalnando emoticon-thumbsup

Tinggal cari :
1. Pengganti Wanggai : (Beto?)
2. Pemain Asia (?)
3. Pengganti Igbo (?)

Beto masih belum habis sih ceuk saya mah, lumayan jang backup, buktina timnas masih kapake kamari di SFC moncer.

Komplit sudah, lumayan target 4 besar mah komposisi sudah bagus tinggal cara ngeracikna.
Tanpa mengurangi rasa hormat bagi para legenda hidup Persib yg kontraknya gak diperpanjang lagi, tapi saya sangat bahagia dengan kembali dipanggilnya mantan junior Persib yang sudah berhasil membuktikan kemampuan di perantauan..

Untuk liga settingan seperti ini lebih baik emang menggunakan pemain2 muda aja dan bermain menghibur.. karena untuk juara tinggal menunggu jatah antrian...

Welcome Zalnando
Salut sama Persib berani ngelawan penunjukan Jokdri

Siap-siap musim hareup atau pas PI digembosin ini mah emoticon-Big Grin
Quote:


Yang jadi perwakilan persib siapa mang? Whu atau koh teddy?
Quote:


Duh piraku euy ngan mulungan ex degradasi mah wkwkw, striker beto, bek yamashita sareng saepuloh
Prepare gengss plis ini bobotoh saalam dunya kudu di edukasi.

We are the only one againts the world ieu mah emoticon-Leh Uga

Tong gampang kapancing lah, kudu didukung ieu Persib dengan keputusan ala Ned Stark emoticon-Cool berani beda demi kebenaran emoticon-Cool
Bener ieu best season Wa Haji Umuh lah, teu loba koar2 jeung intervensi, fokus di manajemen, terus ka P$$I wani lantang teu satuju ka permainan antek2na.. kekurangan musim ieu nu rada teu kaharti ngan transfer Igbonefo hungkul nu haratis pedah kekeluargaan
Quote:


Mun titah balik ka jeruk kunaon?
Toncip wae balik ka jeruk nya teu nanaon da ngarana oge sepakbola modern kang.
Saha nu wani mayar dan kapake yah deal, skrg emg cukup makan fanatisme doank?
Misal toncip di bayar ku persebaya 500jt trus ku jeruk 750jt apa msh gk mau ke jeruk? Jigana rada hese pamaen kieu.
Komo mun eweuh nu nawaran kontrak ku jeruk 500jt or d bwh pasaran oge drpd pengangguran why not?
Punten sanes kirang ngahargaan legend ai caea manajemen via tlp abdi oge kirang panuju, cmn pls jgn buta ini sepakbola modern bung.
Kecuali ceuk saya oge eta pamaen 1 man 1 club trus club na oge papan bawah nu hese mayar pamaen oge gaji oge ditunggak trus leutik dsbnya karek eta pamaen bener2 loyalitas dan legend.
Kalau persib mah papan atas, duit lancar, bisa jadi seleb, dll saha sih nu mbung ka persib?
Ibarat beda setengah gaji oge mereun msh mikir drpd dibayar mahal pek teu dibayar? Contohna tah nu degradasi los galacticos taun ieu nyahona losgagalmayarkuartos hehe.
Mengenai bobodoh loba nu di daerah, saya bilang rata2 dan kebanyakan bukan semua general yah?
Msh krg paham sok tah lihat we ka stadion kumaha kalakuan na.
Lihat 2 balasan
Memuat data ...
Menampilkan 1 - 0 dari 2 balasan
Quote:


Ternyata sama koh teddy juga mang emoticon-Big Grin.
Tenang saya mah kalau whu didampingi koh teddy
Quote:


Sementara itu liga mulai mei emoticon-Big Grin
Welcome turnamen pramusim abal-abal rasa kompetisi resmi
Quote:
Diubah oleh drillroid
Halaman 96 dari 222


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di