CARI
KATEGORI
KATEGORI
Pengumuman! Mau Saldo GoPay? Yuk ikutan Survei ini GanSis!
Home / FORUM / All / Games / ... / Private Servers /
Bright Ragnarok Online [Asia Server]
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b4ad69232e2e6422d8b4579/bright-ragnarok-online-asia-server

Bright Ragnarok Online [Asia Server]

Bright Ragnarok Online [Asia Server]

Welcome to Bright Ragnarok Online

 

GM Team will waste no resources on providing this Community a fulfilling and enjoyable gaming experience on this mid-rate, pre-renewal server. Let us play together and take comfort in this lively server and not stress ourselves out over our daily dilemmas. To help you with that our humorous and very knowledgeable Game Masters, together with them Tricky and cunning Events staff who will guarantee that you will never have a dull moment in your stay. Retro games come and go. Ragnarok Online will always be nostalgic, our server will sail you through that reminiscing feeling and provide you with an even better gaming experience!

 

Rates:
  • Base experience: 20x
  • Job experience: 20x/20x
  • Quest experience: 10x
  • Normal drops: 10x
  • Normal card drops: 0.50%
  • MVP card drops: disabled

 
Basics:
  • Episode: 13.2 Encounter with the Unknown
  • Mechanics: Pre-renewal
  • Max level: 99/70
  • Max stats: 99
  • Max attack speed: 190
  • Instant cast: 150 dex
  • Max storage & guild storage: 1000
  • Max zeny: 2,000,000,000
  • Max char slots per account: 15
  • Server timezone: GMT +8
  • Main town: Prontera
  • Main language: English

 
Game and Host:
  • APK (Android RO) supported
  • ROBrowser supported (working in progress)
  • Multiclients: Enabled
  • Adelays supported (Anti-speedhack/nodelay)
  • Gepard Shield supported
  • Advance DDoS Protection and Mitigation
  • Datacenter: Singapore

 
Party & Guild:
  • Party exp share: 15% per member
  • Max party size: 20
  • Party share lvl range: 20
  • Guild alliance is disabled only in WoE
  • Max guild size: 76
  • Guild members cap in WoE: N/A

 
Custom NPC Features:
  • All-in-One Job Master: Access to Job Changes, Platinum Skill, Rental Services and Resets.
  • All-in-One Kafra: Allows you to Save, Reset Position, Name and Gender.
  • Bank: Deposit Zeny account wide.
  • Battleground: BG are different kinds of games where Teams fight for victory.
  • Blank Card: Farm blank cards and exchange it into something.
  • Buffer: You have to pay 2000 zeny to have some extra Buffs.
  • Card Exchange: Change your useless card into Old Card Album.
  • Costume: Convert your headgear into Costume or Revert it.
  • Daily Hunter: Daily Hunting and Killing Quests with exclusive rewards.
  • Daily Rewards: Gives you an exclusive reward every day.
  • Healer: Heals your character fully, debuff negative status and refine broken equips.
  • Mall: Sells basic equipments and stuff.
  • Plagiarism: NPC that allows you to copy skills (for Rogue jobs).
  • Stylist: Change your character style.
  • VIP System: Access extra commands, field and dungeon level's and many more.
  • Voice Changer: Make your character speaks like other MMO game.
  • Warper: Warp you to first level Dungeon, Field or Town.
  • And many more...

 
PvP, BG, KoE and WoE:
  • AHK and Auto Pots are allowed
  • BG Items are disabled
  • BG Reward will be Consumable, Headgears and Rental stuff.
  • Classic PvP arena for pre-trans and normal PvP arena (with map stats)
  • Improved castle treasure drops
  • KoE is like a mini woe which happens 3-4 times a day and have exclusive rewards.
  • Pets are disabled in GvG zones

 
Events, Votes and Donations:
  • Donation Item: Consumables and Tier Box that gives random headgears.
  • Event Rewards: Event Box (random stuff) and headgears.
  • Vote Shop: Consumables, Misc. and headgears (check here.)
  • GM held events both in-game & forums with exclusive rewards
  • Filtered vote system to prevent abuse.
  • Automated Events like Poring catcher, Poring Punch, King of Hill, Disguise and many more.

 
Players commands: autoloot, alootid, autoloottype, autotrade (6 hours), changegm, changeleader, go, homeinfo, homstats, iteminfo, jailtime, mobinfo, noask, noks, rates, refresh, request, showexp, showzeny, storage, time, who, who2, whodrops, whereis.
 
Custom commands:
  • @managebuff: Exclusive buff command. Toggles buffs option with a Buff Ticket.
  • @dpoints {Points} {IGN}: VIP Command to transfer Kafra Points to any of their accounts.
  • @hold: Toggle to lock or release your character's position.
  • @jtws {item name/ID}: Lets you jump to a vendor selling the specific item you need.
  • @noattack: Disables your character from attacking.
  • @removecostume: Removes equipped costumes. Useful for AndRO/ROBrowser users.
  • @removemount: Removes equipped mount. Useful for AndRO/ROBrowser users.
  • @security: Manages your account's security.
  • @settings: Toggles channel announcements as well as other in-game setting commands.
  • @showpartybuff: Displays party members' special buffs in party list (Alt+Z).
  • @showpartylvl: Displays the level of party members in party list (Alt+Z).
  • @showpartysp: Displays the SP of party members in party list (Alt+Z).
  • @whosell {item name/ID}: Displays the list of vendors selling a specific item.
  • @whobuy {item name/ID}: A command to search buying stores.
  • @voteredeem: Redeems your Vote Rewards in-game.

 
Client commands:
  • @lgp: Toggles Lite Graphics Plugin (a built-in client analogue RCX).
  • @aoes: Toggles and displays color areas of skill SG, LOV and MS.
  • @circle: Toggles and displays range around the character.
  • @square {1-14}: Toggles and shows square around the character. Resizable.
  • @shake: Toggles the screen shake effect.


👉 Website: http://brightro.net/
👉 Forum: http://brightro.net/forum/
👉 Download: http://brightro.net/forum/topic/29-i...ler-downloads/

Bright Ragnarok Online [Asia Server]
Diubah oleh brenda012429
Halaman 1 dari 3
Link GDrive please for download...emoticon-Frown
so slowly download via mediafire.....emoticon-Frown
ini baru PS RO mantap, balance, yahud, ekonomi berputar + ramai emoticon-Recommended Seller
ikut icip gan..
btw TS nya GM nya atau player biasa?
Lihat 1 balasan
Balasan post stratosXD
Quote:


TS nya juga GM nya bro, enak main disini ga susah cari equip karena banyak yang vending, ga susah juga cari party an leveling hunting,,emoticon-Salam Kenal
Player peak 1500, mantap gan....emoticon-Jempol

Ikutan join ahh...emoticon-Shakehand2
SERVERNYA AJIB !!.. ABSEN DOLO AH
Buat org indo yg mw join ke guild Noobies gambar donat ya emoticon-Smilie kita welcome2
Lihat 1 balasan
Balasan post maxtuner
Quote:


di kota mana basenya gan, ane mw join nih....^^


Quote:


Belum ada base gan haha br maen 1 minggu jg saya dan teman2, nanti jam 10 br saya ol.. ign saya Schz/Schwarz
Lihat 1 balasan
Balasan post maxtuner
Quote:


Salam kenal ijin join guildnya ya gan...emoticon-Smilie

IGN: Van Helsing
uasiikkk bener main disini rame banget persis seperti idro, kemaren leveling party rame-rame 20-25 player ke cursed abbey...emoticon-Big Grin

seru pake banget, rugi kalo kalian tak ikutan join disini,,,,emoticon-thumbsup
udah coba main di 2 hari ini. tapi masih agak bingung karena banyak npc npc yg belum pernah gua liat. tapi mungkin perlahan akan ngerti.

coba main pake rogue bingung leveling dimana gak ada temennya emoticon-Nohope
Mungkin ada yg mau nemenin, masih rogue level 78. Rata rata orang indonya gak ada yg nyaut kalo di whisp apa karena sering afk ya? Padahal udah sering nyapa nyapa yg guild lambang donat.

Alhasil dari level 50an sampe sekarang masih di myst case karena bingung, nanya orang rata rata jg bingung leveling rogue dimana katanya susah emoticon-Frown

Mohon bantuannya gan, biar bisa main bareng bareng aja sih gak usah sampe dewa dewa banget kalo dari ane
Makasih
Lihat 1 balasan
Balasan post tokoherland
mungkin pada afk gan.. lg pd kejar eq soalnya item donate yg dari cash naik terus jdnya pd dual login 1 dagang di kota 1 nya farming.. nanti kita ngobrol2 gan kalo lg ol bareng.. btw ign apa?
Lihat 1 balasan
Balasan post maxtuner
Quote:


suhu ana masih baru download ni,ini ada guild indo kah?
Lihat 1 balasan
Quote:


Ign: febriana

Ya sebenarnya pengen banyak nanya yg kayak gitu gitu macem item donate dll. Karena banyak yg ngebingungin.
Sama gak pernah liat ada yg buka partyan jg gan. Ane keliling keliling pake fly wing siapa tau ada party yg sambil jalan jadi minta join disitu jg gak ada. Apa ada jam jam tertentu untuk hunt partnya? Padahal server baru jalan 1 bulan lebih tapi eq udah pada kenceng banget soalnya, mungkin karena playernya ribuan juga
Lihat 1 balasan
Balasan post tiendz
Quote:


ada
Balasan post tokoherland
Quote:


play to win kok jadi ga harus donasi gan, item donate berupa box equip costume acak.

party an tinggal masuk ke channel #recruit aja gan, banyak player yang mw leveling/hunting bareng kok, tp minimal harus level 79++
Iya Play to Win Kok gan...kayaknya saya 1 1 nya yg guild indo disini haha.. ada beberapa orang luar jg sih.. ada orang usa jg 2 orang
Lihat 1 balasan
Quote:


Masuk chanel #recruit yg discord atau ada lagi gan? Atau ada chanel in game gitu? Sejauh ini masih coba nabung nabung duit biar bisa beli equip sama card yg lumayan aja sih
Lihat 1 balasan
Halaman 1 dari 3


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di