CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Banyumas /
◄۞♠[Lounge]Kaskus Regional mBanyumasan♠۞► - Part 3
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/53ffe8f19252334d1d8b4571/loungekaskus-regional-mbanyumasan---part-3

◄۞♠[Lounge]Kaskus Regional mBanyumasan♠۞►

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 185 dari 278
sue ora ming kene.. emoticon-Embarrassment
minggonan jalan-jalan. emoticon-linux
kayong wis sore tapi koh ampleng temen ya ?
gan, ana sing nduwe brosur paket internet speedy/indihome ora? punten aku nyuwun arep ganti paket internet nggo nangumah..
suwun^^
sundul dlu biar msuk pej 1 lg emoticon-Malu (S)
Sugeng siang sedulur... emoticon-Cendol (S)


Pada sehat sekabehane mbok? emoticon-Angel
sugeng ndalu gan...
primpun kabare?
mugi2 sami sae sehat sedoyo....
Quote:


sugeng enjang gann aan.. alhamdulillah sehat waras brigas kiee.. ko priwe kabare an... emoticon-Angkat Beer
Quote:


ealahhhh.. neng ndi bae kie wonggg... emoticon-Wow

sehat waras brigas kie gan burhan.. lg neng ndi siki koh
Diubah oleh djawas
Quote:


Alhamdullilah sehat...
Lg sering nang kidul terus kieh kang..
Sue banget ra tau ngalor....
Quote:


Ana kegiatan nang mabes ora puh?
ana sing cokan dolanan foto macro karo handphone ra yah? Syukur pisan ana thredt'e enyong pengen belajar... hehehe maklum newbie
Quote:


Syukurlah nek pada sehat waras brigas... emoticon-Big Grin

Esih nang Jogja, kapan kie ana acara mlaku-mlaku maning?
Quote:


arisan saben 2 mingguan kiehhh.. wis jalan 6 kocokan koh.. arisan maning minggu ngarep tgl 5 feb 2017

Quote:


neng instagram ana grup e tau weruh an.. cah2 pwt an.. tp klalen jenenge

Quote:


kapann se yaaa.. urung ana agenda maning kiee.. mlaku2 maring ndi si yaaa..
Quote:


Ole ole suipp
Quote:


RL abadi online trs emoticon-Stick Out Tongue
Quote:


kuot dewek, wis 3 wulan nembe nambah selembar emoticon-Ngacir
Quote:


juoss juoss juosssss
Quote:


bchysuwuwh1auuwuwij&!\#\÷_hehdh emoticon-Angkat Beer

Halaman 185 dari 278
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di