Kaskus

Regional

User telah dihapusAvatar border
TS
User telah dihapus
Njaluk Masukan,Kritik,Saran & Support
Assalamualaikum Wr.Wb

Eyip Rabak.e Umak Hebak...?
Kipa-Kipa.ae Kan..?
emoticon-Hai

Ayas Pingin Curhat Tentang Kebiasan Anyarku Akhir-Akhir Iki
emoticon-Malu
Akhir Akhir Iki Ayas Seneng Nggawe Walktrough/GamePlay emoticon-Games Trus Tak Upload Ndek YOUTOBE emoticon-Wowcantik
Kebiasaan Anyarku Muncul Bukan Karena Tanpa Landasan Sam,Mbak
Ojok Sampek Malang Kalah Karo Liyane :dor

Ayas Ndelok Saiki Akeh Kera Podo Dadakan Dadi Youtober Seng Isine Vlog Vlog Seng Pamer Tentang Kehidupan.e
Tapi Ayas Gak Gawe Chanel Vlog Soale Ayas Sadar Ayas Kurang Ganteng + Gaonok Seng Osi Di Sombongno emoticon-Turut Berduka

Ayas Lebih Milih gawe Chanel Game emoticon-Games

ABAIKAN GAMBAR,IKI MUNG PEMANIS

Nah Ayas Amati Sejauh Iki Wong Ngalam Seng Ono Ndek Youtobe Yo Mek Bayu Skak Raonok Maneh Liyane

IkiGambare Lek Ono Seng Durung Ngerti Bayu Skak Njaluk Masukan,Kritik,Saran & Support

Tujuane Ayas Buka Channel Ndek Youtobe Iki Ben Wong Ngalam Akeh Seng Ngenali,Wong Ngalam Iku Kreatif,Ngalam Gudang.e Wong Mbois Lan Kreatif

Nah Tujuan Utamane Ayas Nggawe Trit Iki Yo Ayas Pingin Njaluk Masukan,Kritik,Saran+Dukungan.e Umak-Umak Hebak Sam,Mbak,Sukur-Sukur Lek Di Ewangi Ngeshare Ndek Medsos.e Umak Hebak emoticon-Jempol
Maklum Wong Anyaran Butuh Banyak Belajar + Masukan Ben Osi Lebih Baik & Karyane Ora Ngisin2i emoticon-Sorry
Bebek e Menowo Umak Duwe Saran Ben Ayas Osi Lebih Ujam

Kritik,Saran,Masukane Umak,Racap,Ojob,Ebes,Memes,Tonngo Kanan-Kiri Berarti Lop Gawe Ayas Sam,Mbak
Iku Seng Bakal Dadi Penyemangatku Ben Aku Osi Tetep Berkarya + Menghibur emoticon-Shakehand2

Umak Delok Disek Seglintir Video Seng Wes Tak Upload,Iki Link.e Umak Simak Dilut Yo
<<<< IKI LINK YOUTOBE.e emoticon-Ngacir

1-KLIK LEK PINGIN NDELOK PLAYLIST VIDEO GAMEPLAY ERYI'S ACTION (TAMAT) (SEBAGIAN ONO SENG GAK TAK UPLOAD KAKEAN KATA2 KOTOR)
Njaluk Masukan,Kritik,Saran &amp; Support

2-KLIK LEK PINGIN NDELOK VIDEO GAMEPLAY TYPOMAN REVISED LAGEK WAE MULAI MAIN

3-KLIK LEK PINGIN NDELOK VIDEO GAMEPLAY INSIDE

4-KLIK LEK PINGIN NDELOK VIDEO GAMEPLAY LAST NIGHT AT FREDDY NIGHT 4 CUKUP 3 VIDEO AE SOALE AYAS GAK KUAT,3 VIDEO AE KAMERA WES CEBLOK BOLAK BALIK GORO GORO KAGET emoticon-Takut

5-KLIK LEK PINGIN NDELOK VIDEO GAMEPLAY HUMAN FAL FLAT (MANUSIA TAK BERTULANG)(GAME PALING KONYOL)
Iki Ayas Ntas Mulai Main Mang Isuk

Lek Wes Mari Ndelok Ndelok Videoku Samean Kek.i Kritik Saran Masukan Ya,Ben e Aku Semangat Nggawe Videone
Samean Like Share Komeng
Jak.en Racap,Ojob,Ebes,Memes,Adik,Kakak,Tonggo Kiwo Tengen Ndelok

Lek Umak Seneng karo Videoku Ojok SungkanSungkan Subcribe/Berlangganan Ya,Bene Ayas Osi Tetep Update Terus:nyantai
Oiyo Lek Umak Nduwe Rekomendasi Game Seng Apik Komeng Ae
Insyaallah Lek Ono Waktu Tak Jajal Maino Ojok Seng Horror
Yowes Ngene Disek Anuku Iki
Enarupes Lek Ayas Nduwe Halas emoticon-Shakehand2

Umak Jak Racap,Ojob,Ebes,Memes,Tonngo Kanan-Kiri Ndelok Ya Sam,Mbak emoticon-Ngakak
Kritik & Saran e Umak Tulis Ndek Kene.ae Ya :belumtidur
Ojok Di Uncali Otob Yo Sam,Mbakemoticon-Blue Guy Bata (L)
Tapi Di Kek.i Seng Reges-Reges Ayas Ora Nolak emoticon-Blue Guy Cendol (L)

Yowes Ngene Disek Curhatanku Dino Iki
Matur Nuwus Lop Gawe Umak Umak Kabeh

Wassalamualaikum Wr.Wb :terimakasih

AYAS UMAK MBOIS emoticon-Cool

IKI CHANELKU SAMEAN DELOK TRUS KEK ONO MASUKAN LANGSUNG KLIK NDEK KENE AE SAM,MBAK emoticon-Stick Out Tongueencet
Diubah oleh User telah dihapus 05-09-2016 08:17
0
4.8K
30
Thread Digembok
Urutan
Terbaru
Terlama
Thread Digembok
Komunitas Pilihan